Antena 3 CNN Actualitate Fostul preşedinte al Camerei de Comerţ a României juca banii instituției la păcănele

Fostul preşedinte al Camerei de Comerţ a României juca banii instituției la păcănele

Fostul preşedinte al Camerei de Comerţ a României juca banii instituției la păcănele
Sursa foto: Foto: Pixabay
de S.T.    |    29 Noi 2016   •   09:37

Fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României juca banii instituției la cazino noapte de noapte, susțin procurorii DNA. 

Mihail Vlasov a fost trimis pentru a treia oară în judecată într-un dosar în care este acuzat de delapidare, după ce procurorii au aflat că juca banii instituţiei pe care o conducea la cazino.

Martorii audiaţi în acest dosar susţin că fostul preşedinte al Camerei de Comerţ obişnuia să piardă între 30.000 şi 50.000 de euro pe seară şi că ar fi făcut plăţi cu cardul de credit al instituţiei la cinci cazinori din Bucureşti. Este vorba despre de aproape 1,4 milioane de euro, iar jumătate din această sumă nu a mai fost niciodată returnată.

Despre pasiunea lui Vlasov faţă de jocurile de noroc au vorbit şi cămătarii, la care fostul preşedinte al Camerei de Comerţ obişnuia să se împrumute. De altfel, a şi fost înregistrat de anchetatori când se plângea unor prieteni la telefon că are datorii la cămătari după ce a pierdut 2,5 milioane de euro într-o singură noapte.

Mihail Vlasov se află în prezent în închisoare unde execută două condamnări definitive pentru fapte de corupţie.

Mihail Vlasov, fost preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu executare

 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close