Antena 3 CNN Actualitate Fostul primar al Bacăului, Dumitru Sechelariu, a murit

Fostul primar al Bacăului, Dumitru Sechelariu, a murit

Fostul primar al Bacăului, Dumitru Sechelariu, a murit
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Feb 2013   •   10:27

Fostul primar al Bacăului şi patron al echipei FCM Bacău Dumitu Sechelariu, a murit în această dimineaţă.

Dumitru Sechelariu a fost operat marţea trecută la Spitalul Floreasca din Capitală, unde fusese internat din 2 februarie, ca urmare a unor probleme la coloana vertebrală.

La scurt timp după intervenţia suferită, Sechelariu a intrat în comă, dar a fost resuscitat, însă starea sa a rămas în continuare gravă.

Cine a fost Dumitru Sechelariu, baronul local din Bacău

"Domnul Sechelariu a fost internat în dimineaţă de duminică, a fost supus mai multor investigaţii, eu am fost lângă dumnealui de marţi dimineaţă până ieri seară şi trebuia să mă întorc luni", a arătat Nicuţa Manea Câţu, avocata familiei Sechelariu.

"Tot ce pot să vă spun este că acest eveniment nu s-a întâmplat în vreo intervenţie şi decesul, cel mai probabil, a intervenit în somn. Era însoţit, era personal medical, noi am fost lângă dânsul tot timpul".

"Patru copii au rămas fără tată. Viaţa lor se va schimba radical de acum încolo. Cel mai mare are 20 de ani, cel mai mic are 9 ani. Domnul Sechelariu a fost un om extrem de puternic. Niciodată nu şi-a închipuit nicio secundă că viaţa lui se poate încheia aşa. Ne-am făcut foarte multe planuri, nu s-a pus nicio secundă problema că ar avea o afecţiunea atât de gravă".

"Vreau să vă spun că e mare păcat că oameni precum dumnealui nu rămân printre noi. Personal, pentru mine, a fost un model, un mare om, un mare caracter. Am avut ocazia să îi fiu avocat în ultimii opt ani de zile".



×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close