Antena 3 CNN Actualitate Fostul principe Nicolae vine în România și va spune tot despre interdicția de a-și vedea bunicul, pe Regele Mihai

Fostul principe Nicolae vine în România și va spune tot despre interdicția de a-și vedea bunicul, pe Regele Mihai

Fostul principe Nicolae vine în România și va spune tot despre interdicția de a-și vedea bunicul, pe Regele Mihai
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    12 Noi 2017   •   11:19

Fostul principe Nicolae va veni în țară la noi luna viitoare și are de gând să facă dezvăluiri despre întregul scandal în care este implicat Casa Regală, inclusiv despre interdicția de a-și vedea bunicul, pe Regele Mihai.

”Dorește să vină în România, în decembrie, în prima decadă a lunii și va detalia, într-o conferință, unele aspecte despre situația încă prezentă, despre interdicția de a-și vedea bunicul”, a spus Radu Enache, avocatul fostului principe Nicolae, duminică, la emisiunea News Magazine, de la Antena 3.

În plus, fostul principe este hotărât să se stabilească în România și să-și găsească aici un loc de muncă.

”Dorește să se stabilească aici, mai precis în București, să muncească”, a mai spus avocatul lui Nicolae.

Scandal uriaș în Casa Regală a României, în condițiile în care Regele Mihai este grav bolnav. Familia Regală îl acuză pe fostul principe Nicolae că a încercat să intre cu forța în casa din Versoix, Elveția și că a agresat mai multe persoane. Familia Regală a depus plângere penală contra lui Nicolae.

Citiți și C.T. Popescu, reacție dură în scandalul Familiei Regale: O adunătură de animale de pradă se încaieră pe cadavrul Regelui Mihai

×
Subiecte în articol: Regele Mihai I NIcolae News Magazine
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close