Antena 3 CNN Actualitate Fostul şef al Direcţiei Silvice Argeş a fost trimis în judecată pentru luare de mită

Fostul şef al Direcţiei Silvice Argeş a fost trimis în judecată pentru luare de mită

Fostul şef al Direcţiei Silvice Argeş a fost trimis în judecată pentru luare de mită
Sursa foto: Foto: revistapadurilor.ro
de S.T.    |    19 Mar 2012   •   13:59

Fostul director coordonator al Direcţiei Silvice Argeş, Ion Dobrinoiu, aflat în arest preventiv, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru luare de mită, dosarul fiind înaintat luni la Tribunalul Argeş, scrie Agerpres.

Florin Păun, administratorul unei firme de prelucrare a lemnului din comuna Stoeneşti, este acuzat în acelaşi dosar şi a primit interdicţia de a părăsi ţara pe o perioadă de 30 de zile. Păun a fost trimis în judecată în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Primul termen pe fond în dosar a fost stabilit pentru data de 3 aprilie, la Completul 7 Anticorupţie al Tribunalului Argeş, conform informaţiilor publicate pe site-ul instanţelor de judecată.

Ion Dobrinoiu se află în arest preventiv din data de 24 februarie. El este acuzat de procurorii DNA că, în calitate de director coordonator al Direcţiei Silvice Argeş, a primit cu titlul de mită suma de 12.000 de lei de la Florin Păun, administrator la SC Explorer Marcos Wood SRL din comuna Stoeneşti, pentru a-i facilita atribuirea unui contract de exploatare a masei lemnoase din domeniul silvic public.

Suma de bani primită cu titlul de mită a fost găsită la percheziţiile domiciliare efectuate ulterior.

×
Subiecte în articol: Argeş
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close