Antena 3 CNN Actualitate Fostul șef al ISU Hunedoara, în stare gravă la spital după ce s-a împușcat în piept acasă

Fostul șef al ISU Hunedoara, în stare gravă la spital după ce s-a împușcat în piept acasă

Fostul șef al ISU Hunedoara, Viorel Demean, s-a împușcat accidental în piept, în timp ce se afla acasă. Soția lui a sunat la 112 să ceară ajutor.

de Mia Lungu    |    21 Dec 2022   •   11:42

UPDATE 14:20 Viorel Demean este transferat la Spitalul Municipal din Timișoara cu elicopterul.

UPDATE 13:30 Fostul șef al ISU era conștient în momentul în care paramedicii au ajuns la el. Surse medicale spun că şansa acestuia a fost faptul că glonţul a trecut pe lângă inimă.

Colonelul Viorel Demean, în vârstă de 47 de ani, trecut în rezervă la sfârșitul lunii trecute, a ajuns la spital în stare gravă, după ce s-a împușcat accidental în piept.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, acesta va intra în scurt timp în operație. Plaga împușcată se află în partea stângă a toracelui.

Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara a fost sesizat astăzi, în jurul orei 10:30, prin apelul de urgență 112, de către o femeie cu privire la faptul că soțul acestuia s-ar fi împușcat accidental cu pistolul pe care îl deține legal în piept (in zona toracelui), în timp ce se afla la locuința acestuia, din Deva.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical în stare stabilă și transportat la Spitalul Municipal Deva, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Polițiștii au întocmit, în acest caz un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor si continuă cercetările,  in vederea stabilirii circumstantelor producerii evenimentului.

×
Subiecte în articol: ISU Hunedoara Viorel Demean impuscat
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close