Antena 3 CNN Actualitate Fostul senator Daniel Savu, audiat la Parchetul General

Fostul senator Daniel Savu, audiat la Parchetul General

Fostul senator Daniel Savu, audiat la Parchetul General
11 Sep 2018   •   11:20

Update: Fostul senator Daniel Savu a fost audiat de procurorii de la Parchetul General într-un dosar privindu-i pe procurorii Lucian Onea și Mircea Negulescu. Cauza a fost deschisă după ce fostul parlamentar a depus o plângere pentru influențarea declarațiilor și abuz în serviciu.

Savu a declarat că "am fost chemat la Parchetul General în calitate de parte vătămată. Mi-am menținut plângerea și am dat o declarație", a declarat Savu.

Știre inițială: Fostul senator Daniel Savu s-a prezentat marţi la Parchetul General, pentru a fi audiat în cazul unei plângeri care îi vizează pe procurorii Mircea Negulescu şi Lucian Onea.

La intrarea în sediul Parchetului General, Daniel Savu a declarat ca a fost chemat în legătură cu o plângere penală pe care a depus-o împotriva celor doi procurori pentru influenţarea declaraţiilor, cercetare abuzivă şi abuz în serviciu.

"Am fost citat în calitate de parte vătămată în plângerea pe care am depus-o în luna martie împotriva procurorilor Mircea Negulescu şi Lucian Onea, pentru influenţarea declaraţiilor, cercetare abuzivă şi abuz în serviciu. Ce a fost public a fost că se încerca fabricarea unor dosare pentru mine, nu ştiu din ce motive, asta vor stabili procurorii. (...) Am văzut în spaţiul public încercări în care se fabricau probe împotriva mea", a spus Daniel Savu.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: lucian onea mircea negulescu
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close