Antena 3 CNN Actualitate Fostul soţ al Silviei Dumitrecu, găsit mort în casă după ce a băut antigel (VIDEO)

Fostul soţ al Silviei Dumitrecu, găsit mort în casă după ce a băut antigel (VIDEO)

Fostul soţ al Silviei Dumitrecu, găsit mort în casă după ce a băut antigel (VIDEO)
Sursa foto: Silvia Dumitrescu
08 Apr 2010   •   12:13

Fostul soţ al cântăreţei Silvia Dumitrescu a fost găsit mort în casă după ce a băut antigel. Bărbatul avea 50 de ani, iar cântăreaţa a aflat de tragedie din presă. Cei doi au fost împreună doar trei ani, iar în prezent nu mai ţineau legătura.

Bărbatul locuia într-un bloc din Cartierul Vatra Luminoasă alături de cea de-a patra soţie a sa, pe care o cheamă tot Silvia. Potrivit ziariştilor de la Cancan, în ziua de Florii cei doi s-au certat, iar bărbatul care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice si-ar fi lovit consoarta.

Femeia a plecat de acasă şi l-a lăsat singur. Două zile mai târziu vecinii l-au văzut meşterind în faţa blocului, la autoturismul personal. Se pare ca de fapt omul aduna într-un bidon antigelul de la motor cu gândul de a-şi pune capat zilelor.

Si exact asta s-a întâmplat. A intrat în casă şi nimeni nu l-a mai vazut. Abia cu o zi înainte de Paşte, actuala sa soţie, Silvia, s-a întors acasă şi l-a găsit prabuşit pe podea. Lângă el, bidonul de antigel, golit pe jumătatae.

Când a aflat vestea de la reporterii Click cantareata Silvia Dumitrescu a rămas înmărmurită. "E o veste foarte tristă. Mă doare că nu mai este printre noi. Ultima dată am vorbit în urmă cu zece ani. Ştiu că locuia în Bucureşti şi că, de când am divorţat, el s-a mai căsătorit de trei ori"

Silvia Dumitrescu şi Mircea Dumitrescu au fost impreuna timp de trei ani. Cântăreaţa s-a recăsătorit apoi cu Florin Ochescu, împreună cu care are şi un băiat.



Observator

×
Subiecte în articol: sinucidere sot
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close