Antena 3 CNN Actualitate Ce spune fostul soț al mamei care s-a aruncat de pe bloc cu copiii, în Timișoara. Iulia era casnică și terminase psihologia

Ce spune fostul soț al mamei care s-a aruncat de pe bloc cu copiii, în Timișoara. Iulia era casnică și terminase psihologia

Mama care a murit împreună cu cei doi copii ai săi după ce a sărit de pe un bloc din Timișoara, marți, 3 mai, avea programată căsătoria cu tatăl celor mici.

Ce spune fostul soț al mamei care s-a aruncat de pe bloc cu copiii, în Timișoara. Iulia era casnică și terminase psihologia
de Andreea Borboros    |    04 Mai 2022   •   10:04

Femeia de 32 de ani, împreună cu cei doi copii ai ei, un băiețel și o fetiță, de 3 și respectiv 6 ani, a urcat pe terasa unui bloc de 10 etaje din Timișoara, i-a luat pe cei mici în brațe și a sărit.

Tatăl copiilor a aflat de tragedie de la polițiști, în timp ce se afla în Austria, la muncă. Acesta urma să se recăsătorească cu mama lor peste doar câteva săptămâni.

Bărbatul, de 36 de ani urma să se întoarcă în țară pentru a se recăsători cu mama micuților. Cei doi divorțaseră în urmă cu mai multă vreme, în 2020. Femeia a încercat să-și refacă viață alături de alt bărbat, însă, după un timp a revenit la fostul soț.

Cei doi au depus actele la Primăria Timișoara în 19 aprilie, iar peste numai câteva săptămâni trebuiau să se întoarcă în față ofițerului stării civile.

Iulia era casnica, terminase psihologia, dar nu a profesat niciodată.  Fata stătea de o lună cu mama ei, tatăl ei a murit în urmă cu câțiva ani.

Tatăl copiilor este în stare de șoc, este în depresie la fel ca bunica paternă a copiilor, venită și ea din Austria. Bunica este cea care a recunoscut cadavrul fetei la morga spitalului.

Fetița de 6 ani a murit în ambulanță, a fost dusă la morgă și azi va fi luata de la spital și dusa la IML.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: Timisoara casatorie bloc
Parteneri
A murit unul din cei mai renumiți meteorologi români!
x close