Antena 3 CNN Actualitate Fotbalistul Andrei Mărgăritescu va fi cercetat în libertate în dosarul privind furtul maşinilor de lux

Fotbalistul Andrei Mărgăritescu va fi cercetat în libertate în dosarul privind furtul maşinilor de lux

Fotbalistul Andrei Mărgăritescu va fi cercetat în libertate în dosarul privind furtul maşinilor de lux
Sursa foto: Foto: Mediafax
19 Apr 2011   •   17:38

Tribunalul Bucureşti a decis ca mijlocaşul dinamovist Andrei Mãrgãritescu sã fie cercetat în libertate pentru tãinuire în dosarul privind furtul unor maşini de lux, iar în cazul celorlalţi şase reţinuţi a dispus arestarea preventivã pentru 29 de zile, decizia putând fi contestatã la Curtea de Apel.

Fotbalistul Andrei Mărgăritescu a fost reţinut pentru 24 de ore în scandalul maşinilor de lux furate. Mărgăritescu este acuzat de tăinuire a fost prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă. Cristian Munteanu, fost portar la Dinamo, a primit interdicţie de a părăsi ţara. În dosarul privind furtul unor maşini de lux au mai fost reţinute şase persoane.

Pentru că nu a fost găsit de anchetatori la descinderile făcute în acest caz, Mărgăritescu a fost ridicat de pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", în jurul orei 17.15, unde urma să se îmbarce cu coechipierii într-o cursă către Cluj-Napoca.

Potrivit Mediafax, Parchetul Capitalei a dispus aducerea lui Andrei Mărgăritescu şi a lui Cristian Munteanu, ambii utilizând un autoturism Audi A8 care figurează ca fiind furat în actele poliţiei.

Modul în care a fost procurat acest autoturism, similar cu alte cazuri înregistrate, a condus la identificarea unei reţele de furturi de maşini de lux.

În ceea ce priveşte modul de operare a membrilor reţelei, aceştia furau maşinile din străinătate şi le vindeau în România sau declarau fals că maşina luată în leasing le-a fost furată, obţineau asigurarea şi revindeau autoturismul.

 


UPDATE 18:20. Potrivit purtătoarei de cuvânt a Serviciului Furturi Auto, nu a fost emisă ordonanţă de reţinere pe numele nici unuia dintre cei chemaţi la audieri.

UPDATE 18:00
. Fotbalistul echipei Dinamo, Andrei Mărgăritescu, este audiat şi el în acelaşi dosar ca şi Cristi Munteanu, fost portar al „câinilor“.

Fostul portar al echipei de fotbal Dinamo, Cristi Munteanu, este audiat într-un dosar privind furturile de maşini. Sportivul a fost adus la serviciul furturi auto.

Tot acolo mai sunt aşteptaţi doi fotbalişti, spun surse judiciare. Audierile au loc după ce dimineaţă alte 11 persoane au fost ridicate de poliţişti. Printre ele şi fostul inspector şef al Autorităţii de Sănătate Publică Bucureşti.

Fostul portar de la Dinamo, Cristi Munteanu a fost dus la audieri în dosarul furturilor de maşini de lux. El a fost prins în timp ce conducea o maşină furată. În acelaşi dosar este implicat şi Cristian Alex Magherescu, patronul unei clinici private din Capitală şi fost inspector şef la Autoritatea de Sănătate Publică Bucureşti.

Magherescu este suspectat că şi-ar fi înscenat furtul maşinii pentru a încasa banii de asigurare.

11 persoane au fost duse la audieri după ce anchetatorii au percheziţionat dimineaţă 8 locuinţe din Bucureşti.  Suspecţii sunt bănuiţi că îşi declarau maşinile furate pentru a obţine banii din asigurare sau aduceau maşini de lux furate din străinătate şi le revindeau apoi în ţară.

 


×
Subiecte în articol: fotbalist Dinamo audieri masini de lux
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close