Antena 3 CNN Actualitate Foto EXCLUSIV. Aşa arăta Piteştiul aseară după o ploaie de 6 ore. Străzile sunt lacuri veritabile

Foto EXCLUSIV. Aşa arăta Piteştiul aseară după o ploaie de 6 ore. Străzile sunt lacuri veritabile

Foto EXCLUSIV. Aşa arăta Piteştiul aseară după o ploaie de 6 ore. Străzile sunt lacuri veritabile
Sursa foto: Foto: [email protected] via Alex Popescu
de O.P.    |    17 Oct 2013   •   13:19
UPDATE: Utilizatorul nostru Alex Popescu ne-a trimis pe adresa de mail [email protected] mai multe fotografii surprinse seara trecută în Piteşti după ploaia torenţială care a transformat străzile în lacuri.

UPDATE
: Din cauza ploilor abundente şi a inundaţiilor de pe străzi, CET Piteşti a oprit furnizarea cu agent terminc, astfel, mii de persoane au rămas şi fără căldură în apartamente.

Foto: [email protected] via Alex Popescu


Dacă aveţi imagini cu prăpădul din Piteşti, trimiteţi-ne fotografiile pe adresa de mail [email protected]

Ploile au făcut ravagii în Piteşti. Străzile din oraş au fost acoperite de ape după ce a plouat torenţial timp de şase ore. Puhoaiele au inundat mai multe case, iar doi oameni au avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a ajunge la spital.

Potrivit informaţiilor venite de la ISU, pe unele străzi apa atinge şi doi metri.

IMAGINI DRAMATICE SURPRINSE AZI NOAPTE ÎN PITEŞTI
:


Vă reamintim că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis ieri un cod galben de ploi şi vânt puternic pentru mai multe judeţe din ţară. Iată zonele vizate:

"Ploile se vor extinde în cea mai mare parte a ţării. În Crişana, Banat, Oltenia, sud-vestul şi sudul Transilvaniei, iar seara şi noaptea şi în cea mai mare parte a Munteniei vor cădea cantităţi însemnate de apă, care vor depăşi local 25 l/mp şi izolat 50 l/mp.

Vântul se va intensifica treptat îndeosebi în vestul, în sudul ţării şi la munte, zone unde va atinge la rafală 50 km/h, iar pe arii restrânse 70 km/h.

În Munţii Banatului şi în Carpaţii Meridionali trecător precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare".

×
Subiecte în articol: ploi inundatii inundatii romania
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close