Antena 3 CNN Actualitate Fotografiile care o dau de gol pe Kovesi

Fotografiile care o dau de gol pe Kovesi

Fotografiile care o dau de gol pe Kovesi
Sursa foto: Foto: Răzvan Savaliuc/Luju.ro
17 Feb 2019   •   13:23

Laura Codruța Kovesi are un istoric lung de a nega public adevăruri, unul dintre aceste episoade derulându-se în 2017, într-o sală de instanță, atunci când a negat că îl cunoaște pe jurnalistul Răzvan Savaliuc de la Lumea Justiției.

Jurnalistul a publicat o serie de fotografii, însoțite de explicații, care arată că a avut o relație profesională strânsă cu Kovesi, cel puțin în prima parte a mandatului său de procuror general.

Imaginile au fost prezentate duminică, la ”News Magazine”.

”In timp ce pledam in apararea mea, am inceput sa explic instantei ca o cunosc pe Laura Kovesi din 2006 de cand a venit Procuror General al Romaniei si ca in primii ei ani de mandat am avut o relatie profesionala foarte stransa. Nu exagerez cu nimic cand spun asta! Si nici nu vreau sa dezvolt... as avea mult mai multe de spus... Inchipuiti-va ca in timp ce explicam instantei ca inainte ca Laura Kovesi sa ma transforme intr-o tinta am avut cu ea ani de prietenie profesionala extraordinara, din spatele salii aceasta a rabufnit: “Nu e adevarat!”

Sunt o persoana calma de felul meu, dar pentru ca lumea sa se convinga cum poate sefa DNA sa nege un adevar (pentru a cata oara!) i-am promis in fata instantei Laurei Kovesi ca voi publica fotografii care sa demonstreze ca minciuna are picioare scurte!

Nu am avut o relatie profesionala stransa doamna Kovesi? Chiar asa? Repede mai uita doamna doctor cand nu ii convine” scria Răzvan Savaliuc într-un editorial publicat pe luju.ro.

 

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close