Antena 3 CNN Actualitate Armata a găsit noi resturi dintr-o dronă, lângă Tulcea! Un localnic a anunțat explozia

Armata a găsit noi resturi dintr-o dronă, lângă Tulcea! Un localnic a anunțat explozia

Elemente ale unei posibile drone, identificate în zona Nufărul și Victoria din Tulcea.

de Laura Dinu    |    13 Sep 2023   •   12:58

”Echipajul unui elicopter IAR 330 Puma al Forțelor Aeriene Române, din Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu, a identificat miercuri, 13 septembrie, în jurul orei 11.30, în zona localităților Nufărul și Victoria, din județul Tulcea, fragmente care ar fi putut proveni de la o dronă, dispersate pe o suprafață de câteva zeci de metri.

Conform procedurilor, un alt elicopter al Forțelor Aeriene Române, din Baza 90 Transport Aerian de la Otopeni, a fost trimis în zonă cu o echipă specializată la bord, pentru a efectua cercetări preliminare în teren și ridicarea de probe pentru efectuarea expertizărilor”, informează MApN.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, în această dimineață, în jurul orei 05:00, un apel la 112 anunța o explozie în zonă. În urma verificărilor făcute de armată, au fost găsite elemente ale unei posibile drone, în jurul orei 11.00.

Zona a fost deja delimitată de jandarmi.

”Există posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian”

Persoanele aflate în localitățile din România de lângă granița cu Ucraina au primit mai multe mesaje Ro-Alert, în noaptea de marți spre miercuri. Mesajele au fost emise după bombardamentele nocturne din porturile ucrainene.

„Ro-Alert: alertă extremă. Există posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian. Păstrați-vă calmul. Adăpostiți-vă în beciuri sau adăposturi de protecție civilă. În lipsa unui adăpost, rămâneți în interiorul casei, departe de geamuri și pereți exteriori. Durata estimată: 90 minute”, scria în mesajul primit de români după miezul nopții.

×
Subiecte în articol: drona Tulcea
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close