Antena 3 Actualitate Fratele ambasadorului României în Franța, Luca Niculescu, infectat cu COVID-19. Petre Niculescu este asistent medical la "Victor Babeș"

Fratele ambasadorului României în Franța, Luca Niculescu, infectat cu COVID-19. Petre Niculescu este asistent medical la "Victor Babeș"

04 Apr 2020   •   21:55
Fratele ambasadorului României în Franța, Luca Niculescu, infectat cu COVID-19. Petre Niculescu este asistent medical la "Victor Babeș"
Sursa foto: Facebook

Ambasadorul României în Franța, Luca Niculescu, a anunțat, sâmbătă, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook, că fratele său, Petre Niculescu, asistent medical la Spitalul "Victor Babeș" din Capitală, se numără printre cadrele medicale infectate cu COVID-19.

"Am mai scris aici despre fratele meu cel mic, asistent medical la Victor Babeș, aflat, alaturi de colegii săi, în prima linie a luptei cu pandemia. Mi-a spus însă azi că se numără printre cei diagnosticați cu Covid 19.

A avut echipament corespunzător, s-a protejat conform normelor, a respectat toate regulile stricte din spital și din afara lui. Dar, după cum știm, virusul e foarte contagios.

Și aici, în Franța, sunt atinși mulți medici, asistenți, infirmiere. În seara asta, Petre e internat în salonul de care se ocupa până acum, se simte bine și are o mare dorință: să se însănătoșească rapid, ca să îi îngrijească din nou pe «paciențîi lui»", a precizat ambasadorul Luca Niculescu, pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close