Antena 3 CNN Actualitate Fratele lui Fane Spoitoru şi soţia lui Nuţu Cămătaru, condamnaţi de instanţa supremă la pedepse cu executare

Fratele lui Fane Spoitoru şi soţia lui Nuţu Cămătaru, condamnaţi de instanţa supremă la pedepse cu executare

 Fratele lui Fane Spoitoru şi soţia lui Nuţu Cămătaru, condamnaţi de instanţa supremă la pedepse cu executare
Sursa foto: Foto: policelink.monster.com
10 Feb 2012   •   19:39

Fratele lui Ion Titişor zis Fane Spoitoru, Ion Migdal, şi soţia lui Nuţu Cămătaru, Lidia Balint, au fost condamnaţi, vineri, definitiv, de judecătorii instanţei supreme, informează Mediafax. Pedepsele sunt de patru, şi, respectiv cinci ani de închisoare, pentru fapte de corupţie privind eliberarea lui Nuţu din penitenciar.
   
Instanţa supremă a respins, vineri, definitiv recursurile inculpaţilor din acest dosar între care şi cele ale fratelui lui Fane Spoitoru, Ion Migdal, şi al Lidiei Balint, soţia lui Nuţu Cămătaru.
   
Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii DNA, în 2008, Mialca Sandu, cu complicitatea lui Sandu Ferki, precum şi Ion Migdal, au pretins şi primit de la mai multe persoane deţinute în penitenciare, sume cuprinse între 10.000 de euro şi 30.000 de euro, lăsând să se creadă că au influenţă asupra judecătorilor care au competenţa să dispună punerea în libertate a deţinuţilor. De asemenea, Mialca Sandu şi Ion Migdal au primit de la Balint Lidia suma de 30.000 de euro, lăsând să se creadă că au influenţă asupra magistratului de la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, desemnat cu judecarea cererii de eliberare condiţionată formulată de Balint Ion, zis Nuţu Cămătaru.
   
De asemenea, Mialca Sandu ajutat de Ferki Sandu a primit suma de 25.000 euro, respectiv de 20.000 de euro, lăsând să se creadă că are influenţă asupra magistraţilor care au competenţa să dispună punerea în libertate a numiţilor Al Dulaimi a Mohamad şi Lazăr Gheorghe - zis Bebe Ursaru (cercetaţi pentru trafic de migranţi, respectiv de stupefiante).
   
Cei doi inculpaţi arestaţi - Mialca Sandu şi Ion Migdal - sunt recidivişti, fiind condamnaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de stupefiante.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close