Antena 3 CNN Actualitate Fratele lui Gheorghiţă Mararu, externat: Oferim un milion de euro pentru găsirea atacatorului

Fratele lui Gheorghiţă Mararu, externat: Oferim un milion de euro pentru găsirea atacatorului

Fratele lui Gheorghiţă Mararu, externat: Oferim un milion de euro pentru găsirea atacatorului
15 Noi 2010   •   12:37

Bărbatul împuşcat într-o cafenea din Piatra Neamţ, al cărui frate, Gheorghiţă Mararu, a murit în urma atacului, a fost externat luni dimineaţă. Potrivit medicilor, citaţi de Mediafax, nici un organ vital al bărbatului nu a fost afectat iar starea sa este bună.

Bogdan Mararu, în vârstă de 36 ani, a fost externat luni dimineaţă de la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ. Bărbatul a avut două plăgi împuşcate în zona abdominală, care au fost curăţate şi suturate, fără ca rănile să îi afecteze vreun organ intern, au explicat medicii.

După externare, Bogdan Mararu a anunţat că familia sa oferă recompensă de un milion de euro pentru găsirea lui Cristian Chilat, bărbatul care i-a ucis fratele.

Gheorghiţă Mararu a fost ucis, duminică, într-o cafenea din Piatra Neamţ. Poliţiştii au întocmit deja un cerc de suspecţi. Principalul vizat este Cristian Chilat, zis "Falău", liderul unui clan rival.

Cristian Chilat, zis "Falău", este un rival mai vechi de-al lui Gheorghiţă Mararu. În 2006, Falău i-a incendiat acestuia o maşină. Pentru asta, Falău a fost condamnat la închisoare de unde a fost eliberat, condiţionat, în urmă cu două luni.

 

 


 

×
Subiecte în articol: Piatra Neamț atac
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close