Antena 3 CNN Actualitate Fratele lui Radu Mazăre, dezvăluiri despre sentința acestuia: „Colegii râd și fac mișto de el. Am angajat un avocat de specialitate”

Fratele lui Radu Mazăre, dezvăluiri despre sentința acestuia: „Colegii râd și fac mișto de el. Am angajat un avocat de specialitate”

Fratele lui Radu Mazăre, dezvăluiri despre sentința acestuia: „Colegii râd și fac mișto de el. Am angajat un avocat de specialitate”
07 Iun 2019   •   14:16

Fratelui lui Radu Mazăre a declarat că fostul edil al Constanței a fost adus fără nici o hârtie din partea Instanței.

”Are frustrarea aceasta deoarece discută cu colegi de la Rahova care au mai fost extrădați din diverse state, în special din Uniunea Europeană și niciunul dintre ei nu a venit fără o decizie a Instanței de extrădare. Ba chiar râd și fac mișto de el”, a declarat fratele lui Radu Mazăre la ieșire din penitenciarul Rahova.

„Statul român a dar curs acestui demers fără a respecta legislația ONU și fără a respecta legislația care există Uniunea Europenă privind dreptul lui de a fi extrădat. Am angajat un  avocat de specialitate și vom face demersuri și la instanțele internaționale”, a adăugat Mihai Mazăre.

„Așa cum el stă în închisoare pentru că o instanță a considerat că el a făcut lucruri strâmbe, așa și Radu Mazăre are dreptul să se apere”, a mai precizat Mihai Mazăre.

În ceea ce privește condițiile din închisoare, Mihai Mazăre a afirmat că fratele său s-a acomodat foarte bine.

Fostul edil are multiple condamnări în România, multe nedefinitive. Pedeapsa definitivă care a atras şi mandatul internaţional este cea pronunţată în 8 februarie de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, când Mazăre a fost condamnat la nouă ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză. 

----------------------------

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, face orice să iasă din închisoare.

Fostul edil din Constanţa a contestat deja sentinţa de nouă ani primită în dosarul retrocedărilor de plaje, iar astăzi ar putea primi şi un răspuns. În lipsa acestuia, procedurile de la penitenciar îşi urmează cursul.

Sâmbătă  este ultima zi de carantină, iar luni se va stabili unde şi ce regim de detenţie va avea. 

Citește Și Radu Mazăre află unde își va ispăși pedeapsa

×
Subiecte în articol: inchisoare Radu Mazare
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close