Antena 3 CNN Actualitate Fratele lui Radu Mazăre: „Mulți se bucură de situația în care se află. Sper ca toți acești oameni să aibă parte în viața lor de dreptatea pe care a avut-o el în acest proces”

Fratele lui Radu Mazăre: „Mulți se bucură de situația în care se află. Sper ca toți acești oameni să aibă parte în viața lor de dreptatea pe care a avut-o el în acest proces”

Fratele lui Radu Mazăre: „Mulți se bucură de situația în care se află. Sper ca toți acești oameni să aibă parte în viața lor de dreptatea pe care a avut-o el în acest proces”
20 Mai 2019   •   10:00

Alexandru Mazăre a făcut o serie de declarații înainte ca fratele lui, Radu Mazăre, să ajungă în România

„Nu am niciun fel de detaliu. E în avion, de unde să știu?”, a spus acesta, întrebat ce noutăți are despre fostul primar al Constanței. 

„Un singur lucru vreau să vă spun. Am o mare rugăminte. Am văzut că mulți se bucură de situația în care se află Radu. Mie atitudinea asta a lor, lipsa oricărei culturi politice, a oricărei analize critice a situației de față din România, a niciunui fel de aplecare spre drepturile și libertățile omului îmi aduce aminte de comportamentul Gărzilor Roșii ale lui Mao din perioada Marii Revoluții Culturale. 

Eu am o singură mare rugăminte la Dumnezeu. Ca toți acești oameni să aibă parte în viața lor de dreptatea pe care Radu Mazăre a avut-o în acest proces, în urma căruia a primit condamnarea. Câtă dreptate a avut el aici cât a fost judecat, atâta dreptate, în momentele în care vor avea nevoie, să aibă și acești oameni din partea lui Dumnezeu”, a mai spus Alexandru Mazăre. 

Radu Mazăre este în custodia Poliţiei Române, a anunţat, luni dimineaţa, Centrul de Informare şi Relaţii Publice al Inspectoratului General al Poliţiei Române. Fostul primar va ateriza pe aeroportul Otopeni în această seară la ora 20. 

Citiți și Razu Mazăre este în custodia Poliției Române și va fi adus luni în țară

Fostul edil are multiple condamnări în România, multe nedefinitive. Pedeapsa definitivă care a atras cu sine şi mandatul internaţional de căutare este cea pronunţată în 8 februarie de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, când Radu Mazăre a fost condamnat la nouă ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză.

 

×
Subiecte în articol: Radu Mazare România

Desfăşurare impresionantă de forţe

Primele imagini de la barajul fisurat de la Tăul Mare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close