Antena 3 CNN Actualitate Fratele lui Tudor Chirilă, martor la altercație. Explicații noi, în direct la Antena 3

Fratele lui Tudor Chirilă, martor la altercație. Explicații noi, în direct la Antena 3

Fratele lui Tudor Chirilă, martor la altercație. Explicații noi, în direct la Antena 3
28 Mar 2019   •   23:18

Tudor Chirilă a fost implicat pe 27 martie într-o bătaie. Potrivit informațiilor, solistul trupei Vama și-ar fi bătut un cunoscut, care ar fi făcut plângere la Poliție din cauza unor divergențe pe teme politice. 

Ionuț Chirilă, fratele cânterețului Tudor Chirilă, a intervenit telefonic la emisiunea ”Sinteza Zilei” și a explicat cele întâmplate, după ce Mihai Gâdea a prezentat înregistrările apeluriloe de la 112.

”Am o precizare foarte importantă depre materialul înregistrării care a apărut. Din cauza faptului că sunt fratele lui Tudor, orice aș spune s-ar considera Subiectiv. Evenimentele s-au petrecut exact așa cum le-a descris el pe Facebook. Nu am de adăugat decât un lucru foarte important, într-un moment la care nici el nu a participat la ceea ce s-a întâmplat.

În înregistrările pe care le-ați difuzat apăreau niște injurii. Acelea nu erau ale fratelui meu ci ale individului respectiv, dând telefon în același timp cu mine la Poliție. El adresa aceste injurii în fața mea, neștiind că eu sunt fratele lui. 

El a stat pe bancă lângă mine, au avut un dialog extrem de calm, fratele meu a intrat în cafenea și eu am rămas cu el și a început să adreseze injurii și amenințări neștiind că e fratele meu.

Au început discuțiile oarecum amical, întrebând de politică, de ce parte e. Fratele meu a vrut să încheie, a zis să plece, iar atunci individul a început să aducă injurii la adresa tatălui nostru. Eu m-am abținut de la a comentat ceva. Tudor a dat dovadă de lipsă de maturitate. Trebuia să se gândeascăde faptul că e provocat. Am văzut scena, i-a dat două palme. El a recunoscut tot. Nu s-a întâmplat nimic altceva decât ce a povestit. Nu îl cunoșteam pe acest om, nu l-am văzut în viața mea”, a declarat Ionuț Chirilă.

×
Subiecte în articol: tudor chirila altercatie

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Miniștrii de externe din țările NATO, la București. Măsuri de securitate la cel mai înalt nivel

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close