Antena 3 CNN Actualitate Fratele ministrului Tătaru a primit o slujbă de conducere. Cu ce se ocupă Niculae Tătaru

Fratele ministrului Tătaru a primit o slujbă de conducere. Cu ce se ocupă Niculae Tătaru

Fratele cel mic al ministrului Sănătății, Niculae Tătaru a fost numit astăzi la conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, pentru o perioadă de șase luni. Niculae Tătaru s- mai aflat la cârma acestei instituții și este unul dintre ofiterii cu state vechi în domeniu.

Fratele ministrului Tătaru a primit o slujbă de conducere. Cu ce se ocupă Niculae Tătaru
Sursa foto: Hepta
de Cristina Tudorache    |    13 Iul 2020   •   22:05

Fratele mai mic al ministrului Sănătăţii Nelu Tătaru, Niculae Tătaru, în vârstă de 47 de ani, este unul dintre ofiţerii cu state vechi ale ISU (Vaslui) și a mai ocupat funcții de conducere de-a lungul timpului.

Funcția de conducere a ISU Vaslui a fost ocupată anterior de colonelul Mihai-Ciprian Mitrea, de la ISU Neamţ, care la începutul anului curent a fost transferat la comanda ISU Vaslui.

„Astăzi, 13 iulie, se finalizează perioada de împuternicire pe funcţia de inspector şef la ISU Vaslui. Începând cu data de 14 iulie 2020 voi reveni pe funcţia de prim adjunct al inspectorului şef al ISU Neamţ. Cu aceeaşi dată, pe funcţia de inspector şef la ISU Vaslui este împuternicit prim adjunctul col. Niculae Tătaru, pentru o perioadă de şase luni”, a anunţat col. Mihai-Ciprian Mitrea.

Cine e Niculae Tătaru

Niculae Tătaru activează în cadrul ISU Vaslui din 1997, când a absolvit Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza”. La comanda ISU a fost împuternicit, pentru prima dată, în 2016 ca adjunct al inspectorului şef, ulterior, începând cu anul 2018 fiind numit prim adjunct al inspectorului şef. 

×
Subiecte în articol: Nicolae Tătaru functie isu vaslui
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close