Antena 3 CNN Actualitate Fratele uneia dintre fetele ucise în accidentul de pe șoseaua Andronache, chemat la audieri pentru ca a lovit-o pe șoferiță

Fratele uneia dintre fetele ucise în accidentul de pe șoseaua Andronache, chemat la audieri pentru ca a lovit-o pe șoferiță

Răsturnare de situație în cazul șoferiței care a provocat dubla tragedie de pe șoseaua Andronache. Fratele uneia dintre fetele decedate a fost citat la Parchet pentru audieri, după ce a lovit-o pe șoferiță imediat după producerea accidentului.

Fratele uneia dintre fetele ucise în accidentul de pe șoseaua Andronache, chemat la audieri pentru ca a lovit-o pe șoferiță
de Mia Lungu    |    13 Mar 2021   •   13:14

Situația este complicată pentu că femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale imediat după accidentul mortal pe care l-a provocat. Între timp, a fost plasată în arest la domiciliu după ce inițial primise doar control judiciar.

Familia Raisei, fetiță de șase ani care a decedat în accident este revoltată de faptul că fratele fetei a fost chemat acum în fața procurorilor și spun că reacția lui a fost una justificată.

"Băiatul a înnebunit pe loc. A văzut toată lumea filmările. A luat-o razna. E ceva normal. El merge și la psiholog acum. Luăm și pastile ca să ne revenim. Nu suntem de piatră.

Și doamna care a ucis fetele să stea în libertate și arest la domiciliu, nu e normal. Vrem justiția să facă dreptate. Nu vreau niciun ban, vreau doar să intre la pușcărie, să facă pușcărie. Că banii n-o să-mi aducă fata înapoi." a declarat tatăl Raisei pentru Antena 3.

Revoltă după ce şoferiţa ucigaşă a fost eliberată: ''Dacă ai bani şi eşti mai puternic, scapi!''

''Nici nu mă aşteptam. Noi le-am adus moarte acasă pe fetiţele astea două şi ea este în libertate. Dacă ai bani şi eşti putenic, scapi. Fetele acestea au murit la colţul străzii, dacă vă uitaţi în video a ajuns la ele fără să clipeşti. Avea 100 la oră. Vreau să se facă dreptate. Fetiţele au murit, au lăsat două familii. Vreau să iasă lumea în stradă, să vorbească. Au avut pile, nu ştiu ce au avut. Nu mă aşteptam să fie aşa niciodată'', a spus unul dintre părinţii fetelor ucise în accident.

Şoferiţa reţinută după accidentul din cartierul Andronache, acolo unde două fete au fost ucise, şi-a recunoscut vina la audieri. Femeia spune că a băut rom înainte de a se urca la volan.

De asemenea, femeia a declarat că "mai bine murea ea decât să trăiască aşa cu conştiinţa încărcată". Tot la audieri, femeia a explicat că nu va depune plângere împotriva fratelui fetiţei, cel care a lovit-o cu pumnii după accident.

×
Subiecte în articol: fratele
Parteneri
Elena Mateescu, şefa ANM: "Vor fi afectate toate regiunile"
x close