Antena 3 CNN Actualitate Accident mortal după ce doi frați minori au furat mașina familiei, în Vaslui. Unul dintre ei și-a pierdut viața

Accident mortal după ce doi frați minori au furat mașina familiei, în Vaslui. Unul dintre ei și-a pierdut viața

Doi fraţi de 16 şi 17 ani dintr-o localitate din Vaslui au furat maşina familiei şi au plecat cu ea. Cursa lor teribilistă s-a încheiat cu un accident în care, din primele informații, unul dintre ei şi-a pierdut viaţa.

Accident mortal după ce doi frați minori au furat mașina familiei, în Vaslui. Unul dintre ei și-a pierdut viața
Sursa foto: Facebook/SMURD
de Laura Dinu    |    22 Noi 2021   •   10:32

Accidentul a avut loc la Ivănești, comuna Pădureni. Mașina condusă de unul dintre tineri a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. 

La fața locului au fost trimise o ambulanță B2 de la SAJ și o ambulanță SMURD, ambele de la Huși.

Din primele informații se pare că unul dintre copii ar fi reușit să comunice cu mama lui, însă nu a știut să îi comunice locul unde se află. 

”La ora 09:05 în dimineața aceasta am primit un apel pe 112 prin care am fost informați de familie că cei doi tineri au plecat de la domiciliu, aseară, cu o mașină, neavând niciunul dintre ei permis de conducere, fiind minori. 

Am mobilizat echipaje ISU, SAJ, IPJ și de la serviciul Voluntari de la Situații de Urgență. La ora 09:45 cei doi copii au fost găsiți, unul, din păcate, decedat, celălalt necesitând asistență medicală, fiind preluat de un echipaj medical și transportat la Spitalul Municipal Huși”, a declarat  Nicolae Tătaru, inspector șef ISU Vaslui, la Antena 3. 

 

×
Subiecte în articol: accident Vaslui Padureni
Parteneri
S-a aflat cauza morții Raisei! Copila a fost ucisă cu cruzime
x close