Antena 3 CNN Actualitate Frații Tate, din nou la DIICOT. Fostul ofițer DGPI, Bogdan Stancu, adus și el la audieri

Frații Tate, din nou la DIICOT. Fostul ofițer DGPI, Bogdan Stancu, adus și el la audieri

Fraţii Tate au ajuns în urmă cu puţin timp la sediul DIICOT. Cei doi participă la percheziţiile informatice din dosarul de trafic de persoane în care sunt anchetaţi. Tot la sediul DIICOT este așteptat și Bogdan Stancu, fostul ofițer de la "Doi și-un sfert", care se ocupa de paza fraților milionari.

Frații Tate, din nou la DIICOT. Fostul ofițer DGPI, Bogdan Stancu, adus și el la audieri
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    13 Feb 2023   •   10:13

Cei doi britanici controversați, Andrew si Tristan Tate, au fost scoși din nou din Arestul Central pentru a participa la perchezițiile informatice în dosarul de trafic de persoane instrumentat de DIICOT.

Procurorii extrag date din zecile de dispozitive electronice ridicate de la locațiile celor doi, în timpul perchezițiilor care au avut loc la sfârșitul anului trecut.

Tot la sediul DIICOT este așteptat să vină și Bogdan Stancu, fostul ofițer de la "Doi și-un sfert". Este persoana care se ocupa de paza fraților Tate, având calitatea de martor în acest dosar. Acesta s-a prezentat și vineri la DIICOT pentru perchezițiile informatice.

Între timp, pe contul de Twitter al lui Cobra Tate apar din ce în ce mai multe mesaje despre modul în care se simte în spatele gratiilor.

”Încuie-te în baie fără telefon sau laptop și încearcă să stai acolo timp de o oră. Este ziua 43 pentru mine și încă număr. Aproape am plâns astăzi. Aproape”, asta scrie într-un Tweet publicat pe contul lui Andrew Tate, acum doua zile.

Frații Tate, împreună cu complicele lor, Luana Radu si Georgiana Naghel, vor rămâne în arest până pe 27 februarie, când va expira măsura arestului.

Până atunci, ei vor fi prezentați în fața unui judecător de drepturi și libertăți, care va decide dacă va prelungi măsura arestului sau o va înlocui, așa cum solicită avocații lor.

”Judecătorul reține și aspectele menționate de organele de urmărire penală potrivit cărora, inculpatul a susținut că "Femeile înțeleg să folosească sistemul judiciar pentru a pedepsi bărbații și eu consider că aceste declarații împotriva mea sunt date de aceste femei care sunt geloase care nu au știut altceva decât să îmi ceară bani pentru a merge la cumpărături." Aceasta în contextul în care toate persoanele vătămate din prezenta cauză i-au cerut inculpatului. atenție și afecțiune, solicitare care evident a fost condiționată de acest inculpat de realizarea de către victime a unor activități care să îi aducă tocmai acestuia venituri. Aceeași fiind situația și în cazul inculpatului", se precizează în motivarea deciziei Tribunalului București de prelungire a măsurii arestului preventiv pentru încă 30 de zile.

×
Subiecte în articol: frații Tate DIICOT
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close