Antena 3 CNN Actualitate Frații Tate își vor banii şi maşinile de lux înapoi şi vor să călătorească în străinătate | Avocat: "Pot cere modificarea conţinutului controlului judiciar"

Frații Tate își vor banii şi maşinile de lux înapoi şi vor să călătorească în străinătate | Avocat: "Pot cere modificarea conţinutului controlului judiciar"

Milionarii britanici, Andrew şi Tristan Tate au solicitat în instanță ridicarea sechestrului de pe avere și doresc restabilirea condițiilor pentru a putea părăsi țara. Magistrații au cerut mai mult timp pentru a lua o decizie.

Frații Tate își vor banii şi maşinile de lux înapoi şi vor să călătorească în străinătate | Avocat: "Pot cere modificarea conţinutului controlului judiciar"
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Noi 2023   •   18:59

O parte din averea fraților Tristan şi Andrew Tate se află în sechestru în garajul procurorilor.

Vorbim de aproximativ trei milioane de euro, valoare pe care o au mașinile de lux confiscate de autorități şi pentru care fraţii Tate au solicitat ridicarea sechestrului. 

Mai exact, potrivit unor surse judiciare, vizate sunt trei autoturisme Porsche, două BMW, două Ferrari, un Aston Martin, un McLaren, un Lamborghini şi cinci maşini Mercedes.

Sub sigiliu sunt plasate și zece imobile, case și terenuri pe care fraţii Tate le dețin în județul Ilfov.

Toate ar urma să fie scoase la licitație dacă ei vor fi condamnați definitiv și se stabilește că nu au bani cu care să plătească despăgubirile către părțile vătămate din dosar.

Mai mult, deși sunt plasați sub cea mai ușoară măsură preventivă, fraţii Tate doresc restabilirea condițiilor pentru a putea călători în străinătate.

"Pot solicita instanței să păstreze controlul judiciar ca și măsură, dar pot solicita să îi modifice conținutul. Configurația. Atunci tu poți solicita, domnule, să îmi dai obligația de a nu părăsi Europa, cu mențiunea că mă voi prezenta în fața organului de supraveghere", a spus avocatul fraților Tate, citat de replicaonline.ro

Reamintim că Andrew și Tristan Tate au fost puși sub acuzare de procurorii DIICOT pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. În dosar, alături de ei sunt vizate și două complice care prin decizia judecătorilor se află tot sub control judiciar.

×
Subiecte în articol: frații Tate control judiaciar
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close