Antena 3 CNN Actualitate Frica politicienilor de blesteme le-a scutit pe vrăjitoare de impozite

Frica politicienilor de blesteme le-a scutit pe vrăjitoare de impozite

Frica politicienilor de blesteme le-a scutit pe vrăjitoare de impozite
Sursa foto: Foto: Video News
08 Sep 2010   •   12:38

Planul puterii de a impozita orice venit în România nu mai poate fi pus în aplicare. Există cel puţin o categorie pentru care senatorii PDL nu au semnat un proiect de impozitare. Vrăjitoarele au scăpat de la întâlnirea cu fiscul, pentru că politicienilor le-a fost frică de blesteme. Între timp o altă propunere venită tot din PDL, legalizarea prostituţiei, este dezaprobată de Patriarhie.

Câţiva deputaţi PDL vor ca vrăjitoarele să plătească impozit la bugetul de stat din veniturile realizate. Iar dacă previziunile nu se adeveresc, acestea plătesc cu închisoarea.

Numărul semnatarilor proiectului ar fi putut fi mult mai mare, dr parlamentarii n-au vrut să semneze de frica magiei negre, susţine unul dintre iniţiatorii legii pentru Gândul.

"Mulţi parlamentari au avut o temere legată de legea asta. Eu ştiu că ei erau de acord, dar s-au gândit că poate i-or blestema, ştiu eu?! Unii chiar m-au sunat să mă întrebe dacă n-am păţit ceva, dacă mă doare capul", a declarat Alin Popoviciu.

Şi prostituatele au fost luate în atenţie. Deputatul Silviu Prigoană intenţionează să  legalizeze prostituţia. Biserica, în schimb, dezaprobă iniţiativa Parlamentarului.

"Patriarhia Română îşi menţine poziţia, exprimată public în repetate rânduri conform căreia legiferarea prostituţiei nu rezolvă o problemă socială gravă, ci, dimpotrivă, amplifică fenomenul sub forma unei sclavii motivate financiar", se arată într-un comunicat citat de aceeaşi sursă.

Antena 3

×
Subiecte în articol: vrajitoare legalizare impozite prostitutie
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close