Antena 3 CNN Actualitate Fuego acuză USR că i-a folosit imaginea într-un mod jignitor. Nicușor Dan își cere scuze

Fuego acuză USR că i-a folosit imaginea într-un mod jignitor. Nicușor Dan își cere scuze

Fuego acuză USR că i-a folosit imaginea într-un mod jignitor. Nicușor Dan își cere scuze
12 Oct 2016   •   18:04

Cântărețul Fuego, pe numele adevărat Paul Suruguiu, s-a arătat indignat de faptul ca Uniunea Salvați România i-a folosit numele și imaginea pentru un afiș destinat diasporei, care nu îi face cinste artistului.

Într-o intervenție în emisiunea ''100 de minute cu Alessandra Stoicescu'', Nicusor Dan își recunoaște greșeala și îi cere scuze artistului.

''Trebuie să o spun foarte clar și direct: este o greșeală pentru care îmi cer scuze. Atât față de domnul Fuego, cât și față de românii din diasporă. Nu am reușit până la ora asta ca să-i găsesc numărul de telefon, dar o să-l sun (n.r. pe Fuego) ca să-mi cer scuze personal'', a spus Nicușor Dan.

Liderul USR a precizat că cineva din echipa de comunicare se face vinovat de implicarea în acest fel a numelui lui Fuego.

Fuego a transmis, miercuri, pe Facebook un mesaj, in care critica faptul ca USR i-a folosit numele si imaginea intr-o lupta politica. Pe afis apare o poza a artistului, insotita de urmatorul mesaj: "Diaspora ne-a dat 7.000 de semnaturi. Noi promitem ca n-o sa le dam tot Fuego".

×
Subiecte în articol: 100 de minute Fuego Nicușor Dan USR
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close