Antena 3 CNN Actualitate Fuego, mesaj cutremurător după moartea care a întristat România: „Draga mea, doamna Tamara. Ați plecat...”

Fuego, mesaj cutremurător după moartea care a întristat România: „Draga mea, doamna Tamara. Ați plecat...”

Fuego, mesaj cutremurător după moartea care a întristat România: „Draga mea, doamna Tamara. Ați plecat...”
Sursa foto: Foto Paul Surugiu Fuego/Facebook
16 Oct 2019   •   09:07

TAMARA BUCIUCEANU A MURIT. Fuego a fost profund afectat de moartea îndrăgitei actrițe Tamara Buciuceanu și a postat pe Facebook un mesaj emoționant în memoria doamnei teatrului românesc.

TAMARA BUCIUCEANU A MURIT. Artistul a povestit cum a decurs ultima lui întâlnire cu regretata actriță: „Când v-am celebrat anul acesta, pe 10 august, erați cu gândul la cariera formidabilă și ne-am amuzat împreună de roluri, caractere și amintiri! Erați mândră că oamenii vă iubesc și că n-ați trecut fără să marcați destine!”, a scris Fuego.

„Draga mea doamna Tamara,

Ați plecat...
Râsul și optimismul pe care le aveați își închid azi obloanele, cu tristețea pe care mereu ați alungat-o prin spiritul înalt! Nu mi-e ușor să vorbesc de dumneavoastră la trecut! Acum câteva zile mi-ați spus că sunteți bucuroasă că nu v-am uitat!
N-aș putea să o fac vreodată, pentru că întâlnirile și discuțiile noastre din ultimii ani mi-au fost lecții de viață, demnitate, integritate și frumusețe a sufletului!
Când v-am celebrat anul acesta, pe 10 august, erați cu gândul la cariera formidabilă și ne-am amuzat împreună de roluri, caractere și amintiri! Erați mândră că oamenii vă iubesc și că n-ați trecut fără să marcați destine!
V-ați pus priceperea și sufletul pe scenă.
N-ați căutat laude, dar toți anii aceștia în care ați definit un stil și-ați construit o cultură, stau drept mărturie pentru un simbol românesc, genial, demn, unul care a ars pentru teatru și film și care lasă în urma sa o bogăție enormă, greu de repetat și inutil de înlocuit. Rămas bun, doamnă a teatrului românesc!”

 

×
Subiecte în articol: Fuego
Parteneri
CFR Călători: ”Duminică, transportul feroviar trece la ora de vară”
x close