Antena 3 Actualitate Fum și panică la bordul unui avion Ryanair care a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni: Lichidul de degivrare ar fi ajuns la motor (VIDEO)

Fum și panică la bordul unui avion Ryanair care a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni: Lichidul de degivrare ar fi ajuns la motor (VIDEO)

21 Ian 2020   •   14:14
Fum și panică la bordul unui avion Ryanair care a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni: Lichidul de degivrare ar fi ajuns la motor (VIDEO)
Sursa foto: sursă foto: captură video Antena 3

Un incident s-a produs marți, în timpul unei curse aeriene operată de Ryanair, pe ruta București-Londra, din cauza unor posibile degajări de fum în interior. Aeronava s-a umplut de fum chiar în momentul decolării, imediat ce s-a ridicat de la sol și a survolat o oră Bucureștiul, ca să-și consume din combustibil, înainte de aterizare.

UPDATE: Potrivit surselor Antena 3, aeronava ar fi fost în mentenanță timp de o lună, iar în cursul zilei de luni a fost mutat de la Băneasa pe Aeroportul Otopeni. De altfel, căpitanul le-ar fi explicat pasagerilor că lichidul de degivrare ar fi ajuns la motor și ar fi fost o greșeală făcută de compania de la sol care se ocupă cu degivrarea. În aeronava Ryanair se aflau 169 de pasageri.

Fum și panică la bordul unui avion Ryanair care a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni: Lichidul de degivrare ar fi ajuns la motor

 

----------------------------

Potrivit primelor informații, avionul s-a întors pe aeroportul Otopeni la puțin timp după ce a decolat în direcția Londra, după ce în interiorul aeronavei ar fi existat niște degajări de fum.

În imaginile filmate de un pasager de la bordul aeronavei oamenii țipă și sunt îngroziți de fumul dens.

„ Opresc din aer?
- Opreşte!
- Mamă, murim aici, băi!
- Du-te frate şi zi-i!
- Doamne, ce e?”, se aud strigând pasagerii de la bordul avionului.

Panică la bordul unui avion Ryanair. Aeronava s-a întors pe Otopeni din cauza unui presupus fum degajat: „Murim aici, băi!”(VIDEO)

 

×
Subiecte în articol: Otopeni avion ryanair

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close