x close

Fum și panică la bordul unui avion Ryanair care a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni: Lichidul de degivrare ar fi ajuns la motor (VIDEO)

21 Ian 2020   •   14:14
Fum și panică la bordul unui avion Ryanair care a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni: Lichidul de degivrare ar fi ajuns la motor (VIDEO) Galerie foto (1) sursă foto: captură video Antena 3

Un incident s-a produs marți, în timpul unei curse aeriene operată de Ryanair, pe ruta București-Londra, din cauza unor posibile degajări de fum în interior. Aeronava s-a umplut de fum chiar în momentul decolării, imediat ce s-a ridicat de la sol și a survolat o oră Bucureștiul, ca să-și consume din combustibil, înainte de aterizare.

UPDATE: Potrivit surselor Antena 3, aeronava ar fi fost în mentenanță timp de o lună, iar în cursul zilei de luni a fost mutat de la Băneasa pe Aeroportul Otopeni. De altfel, căpitanul le-ar fi explicat pasagerilor că lichidul de degivrare ar fi ajuns la motor și ar fi fost o greșeală făcută de compania de la sol care se ocupă cu degivrarea. În aeronava Ryanair se aflau 169 de pasageri.

Fum și panică la bordul unui avion Ryanair care a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni: Lichidul de degivrare ar fi ajuns la motor

 

Citeşte mai multe despre:

Otopeni avion ryanair
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati