Antena 3 CNN Actualitate Fundația Dan Voiculescu, sprijin pentru tineri. Cursuri gratuite de grafică digitală

Fundația Dan Voiculescu, sprijin pentru tineri. Cursuri gratuite de grafică digitală

Mediul digital oferă posibilitatea unică de a lucra de oriunde te simți creativ pentru. Astfel că tot mai mulți tineri pasionați de mediul online participă la cursuri de formare și fac primii pași în lumea graficii digitale. Sute de persoane din toate colțurile țării au experimentat timp de două luni, tainele cursuri de grafică digitală oline, organizat gratuit de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu cei de la MGT Educational.

Fundația Dan Voiculescu, sprijin pentru tineri. Cursuri gratuite de grafică digitală
de Iulia Gorgorin    |    09 Dec 2020   •   11:10

Designul grafic devine tot mai răspândit în viața noastră, dar cel mai important în cultura noastră. Copiii care au participat la acest curs și au exersat abilitățile pentru o posibilă carieră în domeniu.

Teodora și Matei ne-au povestit cum a fost la cursul de grafică digitală.

Peste 250 de copii din întreaga țară, dar și copii români care locuiesc în afara țării, au beneficiat gratuit de acest curs

La cursul de grafică, cei mici au pătruns în tainele ilustrației digitale. Tot la curs s-a pus accent și pe dezvoltarea abilităților artistice, a imaginației și a creativității copiilor.

Pentru ca să se familiarizeze cu tehnica graficii digitale, elevii au urmat mai mulți pași interesanți și au deprins tainele desenului. 

La final, elevii s-au bucurat nu doar pentru că au câștigat experiență în mediul online, ci și pentru proiectele pe care le-au realizat în cele două luni de practică și teorie.

La începutul anului viitor, copiii sunt așteptați să se înscrie la un nou curs de Grafică Digitală

Primul modul de grafică digitală susținut de profesorii de la Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României s-a încheiat. În ianuarie, copiii sunt așteptați să se înscrie la un nou curs.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close