Antena 3 CNN Actualitate Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României vine în ajutorul părinţilor care nu-şi permit rechizite

Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României vine în ajutorul părinţilor care nu-şi permit rechizite

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Idea Papel, demarează în această perioadă campania "Ghiozdane pentru vise mari". Copiii cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani vor primi ghiozdane complet echipate.

de Georgiana Adam    |    05 Sep 2023   •   11:30

Zeci de copii de la Şcoala Gimnazială, Comuna Cocorăștii Colț au primit Ghiozdane complet echipate cu rechizite școlare înainte de a suna clopoțelul de începere a noului an școlar.

"Cu ajutorul părintelui Vrăjitoru Ioan, cu ajutorul reprezentanţilor Fundaţiei Dan Voiculescu, copilaşii care provin din familii cu probleme financiare din satul Cocorăştii Grind primesc un ajutor important în ceea ce priveşte parcursul lor şcolar viitor. Familiile sunt ajutate foarte mult prin gestul acesta de a li se oferi un ghiozdan complet echipat. Ştim cu toţii ce eforturi financiare implică, mai ales în vremurile de astăzi un astfel de lucru", a declarat Bogdan Dia, directorul şcolii.

"Ne bucurăm împreună cu copiii noştri din comunitatea Cocorăştii Grind. Parcă şi pe noi ne întâmpină emoţiile începutului de an şcolar şi biserica le-a arătat şi le va arăta întotdeauna că nu îi lasă singuri după cuvântul Mântuitorului: Lăsaţi copiii să vină la Mine şi nu îi opriţi", a explicat şi preotul Ioan Vrăjitoru.

Campania "Ghiozdane pentru vise mari", realizată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Idea Papel, este menită să-i ajute pe copiii talentați, ai căror părinți nu-și permit rechizitele școlare de care au nevoie cei mici pentru începutul noului an școlar.

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close