Antena 3 CNN Actualitate Fundaţia Mereu Aproape şi Antena 3 reiau, din solidaritate pentru sinistraţii din Galaţi, campania “Apa trece, România rămane”

Fundaţia Mereu Aproape şi Antena 3 reiau, din solidaritate pentru sinistraţii din Galaţi, campania “Apa trece, România rămane”

Fundaţia Mereu Aproape şi Antena 3 reiau, din solidaritate pentru sinistraţii din Galaţi, campania “Apa trece, România rămane”
12 Sep 2013   •   17:14
Dezastrul care a avut loc joi dimineaţă în judeţul Galaţi, în urma căruia 18 localităţi au fost măturate de viitură, nouă persoane şi-au pierdut viaţa şi trei sunt dispărute, nu a rămas fără ecou. La trei ani de la campania “Apa trece, România rămâne”, Fundaţia Mereu Aproape şi Antena 3 vin din nou în sprijinul celor care în aceste momente au atâta nevoie de ajutor.

Cu ajutorul partenerilor care au răspuns prompt apelului lansat de Fundaţia Mereu Aproape, Carrefour, Coca Cola, IGSU, Blue River (care ne sprijină cu camioane de transport) primele camioane cu apă, pături şi conserve sunt pregătite pentru a pleca spre zona calamitată. Echipajele ISGU prezente la faţa locului fac evaluări ale situaţiei şi în funcţie de nevoile sinistraţilor se va interveni corespunzător în orele şi zilele următoare.

În vara anului 2010, Fundaţia Mereu Aproape împreună cu jurnaliştii Antena 3 şi Observator, martori direcţi ai naturii dezlănţuite care a distrus nenumărate case şi vieţi în Moldova, au iniţiat campania “Apa trece, România rămâne“. În urma acestei campanii aproximativ 75 de familii afectate au beneficiat în pragul sărbătorilor de iarnă de un cămin şi de speranţa că atunci când există voinţă şi implicare se poate trece peste orice greutate a vieţii.


 

×
Subiecte în articol: inundatii romania
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close