Antena 3 CNN Actualitate Fundeni. Patru persoane care au participat la un scandal din Budeşti s-au predat poliţiei

Fundeni. Patru persoane care au participat la un scandal din Budeşti s-au predat poliţiei

Fundeni. Patru persoane care au participat la un scandal din Budeşti s-au predat poliţiei
Sursa foto: Foto: caon.ro
23 Sep 2012   •   11:38

Patru persoane din Fundeni, care au participat, recent, la un scandal în oraşul Budeşti şi se sustrăgeau executării pedepsei arestării preventive, s-au predat poliţiei, verificările continuând pentru găsirea celui de-al cincilea suspect.
   
Mandatele suspecţilor C. Romică, de 32 ani, C. Mihai, de 20 ani, C. Constantin, de 47 ani, şi C. Laurenţiu, de 23 ani, toţi din comuna Fundeni, au fost confirmate în faţa magistraţilor Judecătoriei Olteniţa, aceştia fiind în prezent în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.
   
Pe 12 septembrie, pe o stradă din Budeşti, a avut loc un conflict de amploare, în urma căruia trei persoane au fost rănite şi două autovehicule avariate.
   
Pe 20 septembrie, în urma efectuării a 33 de percheziţii domiciliare simultane, pe raza oraşului Budeşti şi a comunei Fundeni, pentru punerea în aplicare a 33 de mandate de aducere, la locuinţele persoanelor implicate în conflict au fost găsite mai multe obiecte contondente, săbii şi o armă.
   
În urma audierilor, mai multe persoane au fost reţinute, faţă de 17  bărbaţi Judecătoria Olteniţa a emis mandate de arestare preventivă, pentru alţi 11 suspecţi fiind luată măsura interdicţiei de a părăsi ţara. 12 dintre cei 17 suspecţi, cu vârste între 18 şi 39 ani, au fost prezenţi în faţa instanţei, cinci participanţi la conflict, cu vârste între 20 şi 47 de ani, din comuna Fundeni, sustrăgându-se cercetărilor.      

Judecătoria Olteniţa a emis, în lipsă, cinci mandate de arestare preventivă pe 30 de zile, cei cinci bărbaţi fiind puşi în urmărire.
   
Patru dintre ei s-au predat poliţiei oraşului Budeşti, verificările continuând pentru găsirea celei de-a cincea persoane.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close