Antena 3 CNN Actualitate Daniel Funeriu, declaraţie scandaloasă despre homeschooling: „Săracii îşi vor ţine copiii acasă pentru 3.500 de lei”

Daniel Funeriu, declaraţie scandaloasă despre homeschooling: „Săracii îşi vor ţine copiii acasă pentru 3.500 de lei”

Daniel Funeriu, declaraţie scandaloasă despre homeschooling: „Săracii îşi vor ţine copiii acasă pentru 3.500 de lei”
Sursa foto: Foto: Facebook
20 Sep 2016   •   16:21

Declaraţie scandaloasă făcută de Daniel Funeriu. Fostul ministru al Educaţiei în guvernul lui Emil Boc a vorbit despre conceptul de homeschooling, cu care susţine că nu este deloc de acord.

„M-am opus introducerii homeschooling-ului în Legea 1 și îmi asum acest lucru. Toţi politicienii papagali fug de dezbaterea asta, să nu supere pe nimeni, dar noh, la câţi mafioţi am supărat la viaţa mea, ce mai contează 2-3 oameni… Plus că n-o să mai candidez vreodată. (...) Dacă acceptăm homeschooling, fiecare părinte va primi de la stat costul standard per elev, adică vreo 3500 de lei pe an. Și atunci să vezi ce succes o să aibă homeschooling-ul printre cei mai săraci 10% dintre părinți, mai ales printre cei care au nevoie de o mână de ajutor în ogradă din partea copiilor de 7 ani. Trăim într-o țară în care statul abia își poate controla prim miniștrii plagiatori. Să vezi ce mișto o să verifice educația dată de geniile nedescoperite ale pedagogiei de sufragerie. Nici nu intru în aspecte de socializare și învățarea normelor sociale, că o să îmi sară toți răzvrătiții în cap, și o să îmi explice că e dreptul lor să facă ce îi taie capul și că sunt un comunistoid”, a scris Funeriu pe blogul său personal.

 

×
Subiecte în articol: Daniel Funeriu
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close