Funeriu, despre atacul din Craiova: Am cerut să se afle dacă şcoala şi-a făcut datoria privind securitatea

07 Oct 2010   •   14:27
Funeriu, despre atacul din Craiova: Am cerut să se afle dacă şcoala şi-a făcut datoria privind securitatea Foto: Intact Images

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a declarat, joi, că a cerut verificări în legătură cu instruirea elevilor privind securitatea în şcoală, după ce doi elevi au fost înjunghiaţi în apropierea unui liceu din Craiova, ia runul dintre ei a murit.

La momentul producerii incidentului, ministrul Educaţiei se afla în Ungaria. Contactat de Mediafax, acesta a declarat că a luat imediat legătura cu ministrul de Interne şi, ulterior cu inspectorul general şcolar din Dolj, cerând să se analizeze "dacă şcoala aceasta şi-a făcut datoria privind securitatea".

Funeriu a mai precizat că a cerut ca situaţia să fie monitorizată şi că le-a cerut inspectorilor şcolari să ia legătura urgent cu familiile elevilor.

Doi elevi ai Liceului "Tudor Arghezi" din Craiova au fost înjunghiaţi, joi, în apropierea şcolii. În urma incidentului, unul dintre elevi a murit, iar celălalt a fost transportat la spital.

Antena3.ro

Parteneri
x close