Antena 3 CNN Actualitate Funeriu: Patru şcoli şi o grădiniţă din patru judeţe, închise din cauza vremii

Funeriu: Patru şcoli şi o grădiniţă din patru judeţe, închise din cauza vremii

Funeriu: Patru şcoli şi o grădiniţă din patru judeţe, închise din cauza vremii
Sursa foto: Foto: INTACT Images
25 Ian 2012   •   12:15

Patru şcoli din judeţele Mehedinţi, Constanţa şi Dâmboviţa, precum şi o grădiniţă din judeţul Hunedoara au fost închise din cauza vremii, a declarat, miercuri, ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, citat de Mediafax.
   
Ministrul Educaţiei a precizat că în judeţul Mehedinţi au fost închise două şcoli generale cu clasele I-VIII, iar în Hunedoara a fost închisă o grădiniţă, din cauza zăpezii.
   
De asemenea, un liceu din judeţul Constanţa şi o şcoală generală cu clasele I-VIII din Dâmboviţa au fost închise din cauza unei avarii la reţeaua electrică.
  
La şcolile din Capitală nu au fost semnalate probleme, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Marian Banu.

Codul portocaliu a fost emis pentru Bucureşti şi judeţele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Dâmboviţa, Prahova, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Galaţi, Vrancea, Constanţa, Tulcea, Mehedinţi, Dolj, Olt şi sudul judeţului Argeş, unde va fi viscol, vântul va depăşi la rafală 80-90 km/oră, determinând reducerea vizibilităţii sub 50 de metri şi troienirea zăpezii.


×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close