Antena 3 CNN Actualitate Furie, lacrimi și speranță în familia Luizei Melencu. Bunica: „Sufletul îmi spune că nepoata mea trăiește. Ea nu urca în mașina necunoscuților”

Furie, lacrimi și speranță în familia Luizei Melencu. Bunica: „Sufletul îmi spune că nepoata mea trăiește. Ea nu urca în mașina necunoscuților”

Furie, lacrimi și speranță în familia Luizei Melencu. Bunica: „Sufletul îmi spune că nepoata mea trăiește. Ea nu urca în mașina necunoscuților”
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
05 Aug 2019   •   21:34

De mai bine de patru luni de zile, familia Luizei Melencu nu își găsește liniștea și o caută neîncetat pe adolescenta care a dispărut după ce s-a urcat la ocazie în mașina lui Gheoghe Dincă.

Deși suspectul criminal din Caracal, Gheorghe Dincă, le-a declarat anchetatorilor că a ucis-o atât pe Luiza, cât și pe Alexandra, bunicii Luizei se agață și de ultima fărâmă de speranță și simt cu certititudine că nepoata lor este în viață.

Bunicii au precizat că prietenul Luizei se află la muncă în Italia și că a plecat cu puțin timp înainte ca ea să dispară.

„Sufletul îmi spune că Luiza trăiește.Sunt mulți oamnei în spatele lui Gheorghe Dincă. Ea nu urca în mașina necunoscuților”, a mărturisit plină de dure bunica Luizei.

Procurorii DIICOT au descoperit un sac cu oase și cenușă în pădurea în care inculpatul Gheorghe Dincă  le-a indicat anchetatorilor faptul că și-a ascuns urmele. Acesta susține că este vorba despre rămășițele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeași zi în care a sechestrat-o.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close