Antena 3 CNN Actualitate Furt cu scandal în parcarea unui hypermarket. Hoţul, bătut de păgubit, iar soţia acestuia lovit de infractor cu maşina

Furt cu scandal în parcarea unui hypermarket. Hoţul, bătut de păgubit, iar soţia acestuia lovit de infractor cu maşina

Furt cu scandal în parcarea unui hypermarket. Hoţul, bătut de păgubit, iar soţia acestuia lovit de infractor cu maşina
Sursa foto: Foto: VideoNews
23 Sep 2012   •   23:00

Un furt în parcare s-a lăsat cu scandal şi oameni loviţi cu maşina. Proprietarul maşinii prădate l-a surprins pe hoţ în acţiune şi n-a mai aşteptat poliţia. L-a găsit în altă parcare, unde i-a şi aplicat o corecţie. În schimb, hoţul i-a lovit soţia cu maşina.

Hoţul îşi recunoaşte fapta. Nici nu are încotro. Pe imagini se vede clar cum la semnalul complicelui, bărbatul se urcă în maşina verde ca şi cum ar fi fost a sa. Mai întâi, îşi urmăriseră victimele şi cu un dispozitiv au anulat semnalul telecomenzii cu care acestea îşi închideau maşina.

După ce caută bine prin spate, hoţul iese cu o sacoşă în mână. La fel de ralaxat, pleacă spre maşina lui. Şi complicele îşi părăseşte locul. După câteva minute, proprietarul maşinii, soţia acestuia şi încă un prieten, ies din supermarket.

Cei trei au mers imediat la paznicul hipermarketului. S-au uitat împreună pe înregistrări şi au văzut tot ce s-a întâmplat. Atunci a început adevărata aventură. După ce au anunţat poliţia, au plecat în căutarea hoţului. L-au găsit repede, în parcarea altui hipermarket. Omul mânca liniştit, în propria maşină.

Ghinionul lor şi norocul hoţului, care probabil n-ar fi scăpat uşor din mâinile lor, e că maşina era pornită. Speriat, cel care devenise acum victimă, a luat piciorul de pe frână. Maşina a demarat şi s-a izbit de un gard protector. Nu înainte să o lovească pe soţia păgubitului.

Din fericire, femeia a scăpat cu câteva zgârieturi. La fel şi soţul acesteia, care era în maşină cu hoţul. Cel mai şifonat a ieşit chiar cel de la care a ponit totul. Bărbatul are acum mâna în ghips, cu fractură în 3 locuri, şi va sta după gratii cel puţin 29 de zile pentru tâlhărie şi tentativă de omor. Dacă va fi găsit vinovat riscă până la 20 de ani de închisoare.



×
Subiecte în articol: parcare
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close