Antena 3 CNN Actualitate Furtul de la Afumaţi: Unul dintre suspecţi, prins la Vama Nadlac când încerca să iasă din ţară

Furtul de la Afumaţi: Unul dintre suspecţi, prins la Vama Nadlac când încerca să iasă din ţară

Furtul de la Afumaţi: Unul dintre suspecţi, prins la Vama Nadlac când încerca să iasă din ţară
Sursa foto: Foto: Mediafax
04 Mar 2011   •   08:58

Unul dintre suspecţii în cazul furtului de la Afumaţi a fost prins. El încerca să iasă din ţară, într-un autocar, prin Vama Nadlac. Suspectul a fost reţinut şi adus la Bucureşti pentru audieri. Bărbatul împuşcat în cap de poliţişti se află în continuare în stare gravă.

În noaptea de miercuri spre joi, poliţiştii au mai ridicat alţi doi bărbaţi din Afumaţi care au legătură cu hoţii care au fugit după ce au fost surprinşi în timp ce furau dintr-o dubiţă pe DN2. Unul dintre hoţi a fost împuşcat în cap de un poliţist şi este acum internat la Spitalul Floreasca din Capitală în stare gravă. 

Oamenii legii au dus la audieri doi bărbaţi. Aceştia au o legătură cu cinci hoţi care au fost surprinşi în timp ce furau dintr-o dubă parcată pe marginea Drumului Naţional 2. Hoţii au fugit cu o maşină iar urmărirea a continuat până în comuna Afumaţi.

Aici, oamenii legii au blocat autoturismul hoţilor şi au tras mai multe focuri de avertisment. Potrivit unor surse judiciare, un glonţ ar fi ricoşat din roata maşinii în capul unuia dintre hoţi.

Ceilalţi patru s-au refugiat într-o casă în construcţie, de unde au fugit înainte ca poliţiştii să o înconjoare. 

 



×
Subiecte în articol: Vama Nadlac suspect
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close