Antena 3 CNN Actualitate Furtună în Bucureşti: Ploaie torenţială şi copaci căzuţi în toate cartierele

Furtună în Bucureşti: Ploaie torenţială şi copaci căzuţi în toate cartierele

Furtună în Bucureşti: Ploaie torenţială şi copaci căzuţi în toate cartierele
Sursa foto: Foto: Mediafax
09 Iun 2011   •   13:15

O furtună puternică a avut loc în Bucureşti. Mai mulţi copaci s-au rupt şi au căzut pe străzi. Traficul se desfăşoară cu dificultate din cauza condiţiilor meteo.

Pe Bulevardul Pache Protopopescu, circulaţia tramvaielor a fost blocată din cauza unui copac căzut.

Primarul Capitalei Sorin Oprescu a anunţat că a mobilizat toate echipajele necesare pentru a interveni în cazul producerii unor pagube majore.

De asemenea, edilul a menţionat că există mai mulţi copaci care au căzut în toate cartierele capitalei, însă până la ora actuală nu există nici o victimă.

Oprescu a convocat comandamentul pentru situaţii meteo deosebite, joi, de la ora 15.00, la sediul Primăriei Capitalei.

 


O avertizare cod galben de ploi torenţiale şi vijelii a fost emisă anterior de meteorologi pentru jumătatea de est a României. Asta după ce, în ultimele 24 de ore, partea vestică a ţării a fost afectată de furtuni. Avertizarea este valabilă în perioada 9 iunie, ora 12.00 - 11 iunie, ora 06.00.

Dacă aţi suprins fenomene meteorologice deosebite, trimiteţi imaginile la adresa de e-mail site@antena3.ro sau încărcaţi-le pe www.videonews.ro.

Imagini cu furtuna din Capitală:


PROGNOZA METEO PENTRU RESTUL SĂPTĂMÂNII:

Joi - 9 iunie

Vremea va fi în general instabilã. Temporar înnorãrile vor fi accentuate şi se vor semnala averse, descãrcãri electrice şi intensificãri ale vântului care trecãtor pot lua aspect de vijelie. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimã va fi de 15...16 grade. Presiunea atmosferica va fi în scãdere.


Vineri - 10 iunie

Vremea se va menţine în general instabilã şi se va rãci uşor. Cerul va avea înnorãri temporare şi mai ales seara şi noaptea vor cãdea averse, însoţite de descãrcãri electrice şi de intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi de 25...26 de grade, iar cea minimã de 14...16 grade. Presiunea atmosferica va creşte uşor.


Sâmbătă - 11 iunie

Vremea va fi în general instabilã. Vor fi înnorãri temporare şi trecãtor averse, însoţite de descãrcãri electrice şi de intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar minima va fi de 14...16 grade.


Pentru informaţii complete despre starea vremii, accesaţi site-ul meteoplus.ro.






×
Subiecte în articol: furtuna vijelie
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close