Antena 3 Actualitate Furtună puternică la Cluj Napoca. Două acoperişuri au fost distruse (VIDEO)

Furtună puternică la Cluj Napoca. Două acoperişuri au fost distruse (VIDEO)

03 Aug 2009   •   19:03
Furtună puternică la Cluj Napoca. Două acoperişuri au fost distruse (VIDEO)
Sursa foto: furtuna

O furtună violentă a măturat luni după-amiază oraşul Cluj-Napoca. Vijelia a durat aproximativ o oră şi a spulberat acoperişurile de pe două imobile din cartierul Grigorescu. Un copac a fost smuls din rădăcini, iar circulaţia tramvaielor a fost oprită pentru un sfert de oră. Străzile din mai multe cartiere s-au tranformat în câteva minute în adevărate râuri.

Furtuna a pornit în jurul orei 15.00. Aversele au avut o intensitate deosebită şi au fost însoţite de rafale puternice de vânt. În câteva zeci de minute haosul a cuprins oraşul. Două blocuri din cartierul Grigorescu au rămas fără acoperişuri.

Unul dintre acoperişurile distruse a fost lovit de fulger. Pompierii au fost chemaţi să preîntâmpine izbucnirea unui incendiu, în mijlocul furtunii.

Zeci de străzi din tot oraşul au fost inundate din cauza canalizării care nu a mai făcut faţă debitului uriaş de apă. Circulaţia rutieră a fost întreruptă în mai multe zone. Nu doar maşinile au avut probleme, ci şi transportul în comun a fost afectat.Antena 3

×
Subiecte în articol: furtuna Cluj Napoca
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close