Antena 3 CNN Actualitate Furtună puternică la Cluj Napoca. Două acoperişuri au fost distruse (VIDEO)

Furtună puternică la Cluj Napoca. Două acoperişuri au fost distruse (VIDEO)

Furtună puternică la Cluj Napoca. Două acoperişuri au fost distruse (VIDEO)
Sursa foto: furtuna
03 Aug 2009   •   19:03

O furtună violentă a măturat luni după-amiază oraşul Cluj-Napoca. Vijelia a durat aproximativ o oră şi a spulberat acoperişurile de pe două imobile din cartierul Grigorescu. Un copac a fost smuls din rădăcini, iar circulaţia tramvaielor a fost oprită pentru un sfert de oră. Străzile din mai multe cartiere s-au tranformat în câteva minute în adevărate râuri.

Furtuna a pornit în jurul orei 15.00. Aversele au avut o intensitate deosebită şi au fost însoţite de rafale puternice de vânt. În câteva zeci de minute haosul a cuprins oraşul. Două blocuri din cartierul Grigorescu au rămas fără acoperişuri.

Unul dintre acoperişurile distruse a fost lovit de fulger. Pompierii au fost chemaţi să preîntâmpine izbucnirea unui incendiu, în mijlocul furtunii.

Zeci de străzi din tot oraşul au fost inundate din cauza canalizării care nu a mai făcut faţă debitului uriaş de apă. Circulaţia rutieră a fost întreruptă în mai multe zone. Nu doar maşinile au avut probleme, ci şi transportul în comun a fost afectat.



Antena 3

×
Subiecte în articol: furtuna Cluj Napoca
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close