Antena 3 CNN Actualitate Furtună cu aspect de tornadă, în județul Mureș. Mai multe gospodării au fost inundate

Furtună cu aspect de tornadă, în județul Mureș. Mai multe gospodării au fost inundate

O furtună cu aspect de tornadă a putut fi remarcată de cetățenii din județul Mureș. Aceștia au surprins fenomenul meteo în fotografii, iar imaginile au ajuns rapid virale.

Furtună cu aspect de tornadă, în județul Mureș. Mai multe gospodării au fost inundate
de Maria Zărnescu    |    27 Mai 2021   •   21:07

În cursul zilei de joi, 27 mai, în județul Mureș s-au înregistrat mai multe fenomene meteo extreme. Furtunile au făcut prăpăd, mai multe gospodării au fost afectate, iar o porțiune din DN 13 a fost blocată din cauza inundațiilor.

Totodată, în județul Mureș, în localitatea Unghieni, au fost surprinse imaginile cu tornada.

Fenomene meteo extreme nu s-au înregistrat doar la Unghieni. În localitatea Chendu, o porțiune semnificativă din DN 13 Sighișora – Târgu Mureș a fost inundată, iar circulația s-a desfășurat pe o rută alternativă.

O porțiune din Drumul Național 13 Sighișoara-Târgu Mureș, dar și mai multe gospodării din județul Mureș au fost inundate în urma ploilor de joi după-amiaza.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, circulația se desfășoară joi după-amiaza pe un fir, alternativ, pe DN 13 Sighișoara – Târgu Mureș, la kilometrul 25+500 metri, pe raza localității Chendu, județul Mureș, informează Mediafax.

În această zonă, o porțiune de aproximativ 500 de metri din șosea a fost inundată de apa pluvială scursă de pe versanți.

ISU Mureș a anunțat că intervine în localitățile Chendu, Agrișteu,.Târnăveni și Mica, unde mai multe gospodării au fost inundate.

De asemenea, în localitatea Bobohalma, un pod a fost inundat, în urma ploilor abundente.

×
Subiecte în articol: inundatii circulatie tornada furtuna
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close