Antena 3 CNN Actualitate Furtuni în mai multe județe din țară. Copaci smulşi de vânt, maşini avariate şi aluviuni

Furtuni în mai multe județe din țară. Copaci smulşi de vânt, maşini avariate şi aluviuni

Furtuni în mai multe județe din țară. Copaci smulşi de vânt, maşini avariate şi aluviuni
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de S.T.    |    23 Iul 2017   •   12:01

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis în ultimele 24 ore 41 de atenţionări şi avertizări de fenomene meteorologice periculoase, care au vizat o mare parte din ţară, informează IGSU. Ca urmare a manifestării acestora, au fost semnalate efecte negative la nivelul a 11 localităţi din 7 judeţe.

În municipiul Alba Iulia s-a intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil. De asemenea, două autoturisme au fost avariate de elemente de construcţie desprinse dintr-o locuinţă.

În judeţul Caraş Severin, în două localităţi - Jupa şi Oţelul Roşu - s-a intervenit pentru degajarea a doi copaci căzuţi (pe carosabil şi cabluri electrice), în localitatea Prisacă s-a intervenit pentru degajarea unui stâlp căzut pe cabluri electrice. În judeţul Cluj, între Turda şi Câmpeni, pe DN 75, pe raza localităţii Lungeşti, din cauza precipitaţiilor abundente, traficul rutier a fost oprit temporar, s-a intervenit în două zone pentru degajarea carosabilului de aluviuni (lungime de 10 m, înălţime de 0,5 m).

În municipiul Târgu Jiu s-a intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe un autoturism.

În judeţul Harghita, în localitatea Gheorgheni s-a intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe cabluri electrice.

În judeţul Hunedoara, în două localităţi (Galaţi şi Ohaba de sub Piatră) s-a intervenit pentru extragerea apei din 4 beciuri.

În judeţul Sibiu, în două localităţi (Cornăţel şi Sibiu) s-a intervenit pentru degajarea a doi copaci căzuţi pe carosabil, se arată în informarea IGSU.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Copil cu o boală extrem de rară, internat la Timişoara
x close