Antena 3 CNN Actualitate Furtuni şi inundaţii în China şi Filipine. O femeie a murit şi şase persoane au dispărut

Furtuni şi inundaţii în China şi Filipine. O femeie a murit şi şase persoane au dispărut

Furtuni şi inundaţii în China şi Filipine. O femeie a murit şi şase persoane au dispărut
Sursa foto: furtuna
23 Iun 2009   •   21:58

O femeie a murit şi alţi şase oameni sunt daţi dispăruţi după inundaţiile ce au lovit China. O situaţie la fel de dramatică se înregistrază şi în Filipine unde un ciclon a provocat pagube materiale de proporţii.

Ploile puternice şi rafalele de vânt de peste 65 kilometri pe oră au produs panică în Filipine. Vremea capricioasă din capitala Manila a provocat inundaţii de proporţii. De asemenea mai mulţi copaci au căzut peste maşini.Meteorologii filipinezi au anunţat că furtuna va atinge intensitatea maximă în perioada următoare.

Probleme sunt şi în China unde ploile abundente au provocat alunecări masive de teren, care au dus la moartea unei femei. Numai intervenţia promptă a autorităţilor a făcut ca nepoata acesteia să fie scoasă la timp de sub dărâmături. Alte şase persoane nu au fost la fel de norocoase. Din primele informaţii, se pare că oamenii au fost luaţi de ape. Potrivit echipelor de salvare, există foarte puţine şanse ca ei să fie găsiţi în viaţă. Porturile maritime şi şcolile au fost închise pe termen nelimitat în sudul Chinei după ce alerta meteorologică ramâne ridicată pentru următoarele zile.

Antena 3

×
Subiecte în articol: furtuna China filipine
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close