Antena 3 CNN Actualitate Furtuni şi ploi torenţiale, în Capitală şi în mai multe zone din ţară: Zeci de gospodării, inundate (VIDEO)

Furtuni şi ploi torenţiale, în Capitală şi în mai multe zone din ţară: Zeci de gospodării, inundate (VIDEO)

Furtuni şi ploi torenţiale, în Capitală şi în mai multe zone din ţară: Zeci de gospodării, inundate (VIDEO)
06 Sep 2009   •   09:23

După o ploaie torenţială, care a început imediat după miezul nopţii, mai multe imobile din cartierul bucureştean Berceni au fost inundate. Canalizarea nu a făcut faţă cantităţilor de apă acumulate în urma precipitaţiilor abundente.

Pompierii au intervenit cu efective impresionante, iar echipaje ale ISU şi ale primăriei au acţionat întreaga noapte pentru a reduce efectele inundaţiilor.

Câţiva dintre localnici spun că încă nu şi-au terminat de renovat locuinţele după ultima inundaţie, iar acum sunt loviţi din nou de vremea rea.

Până la venirea pompierilor, oamenii au scos apa din case şi din curţi cu găleţile.



Inundaţii au fost în mai multe zone din ţară. În Moldova, circulaţia spre Vama Albiţa a fost blocată minute bune de aluviunile aduse de pe dealuri, iar copacii şi stâlpii doborâţi de vânt i-au lăsat în beznă pe localnicii din mai multe sate ieşene.

10 minute. Atât a durat potopul care a măturat comunele Grajduri şi Scânteia. Aproape 1.000 de gospodarii au rămas fără curent electric după ce un stâlp de înaltă tensiune s-a rupt şi a fost aruncat pe şosea.

La doar câţiva kilometri, grindina a făcut prăpăd. Nici comuna Răducăneni nu a scăpat de furtună. Mai mulţi copaci au fost doborâţi de vânt, iar ploile le-au dat bătăi de cap localnicilor.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: ploi vijelii furtuna inundatii prognoza meteo
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close