Antena 3 CNN Actualitate Furtunile au făcut ravagii în ţară: Străzi inundate şi blocaje în trafic. Vezi prognoza meteo de weekend

Furtunile au făcut ravagii în ţară: Străzi inundate şi blocaje în trafic. Vezi prognoza meteo de weekend

Furtunile au făcut ravagii în ţară: Străzi inundate şi blocaje în trafic. Vezi prognoza meteo de weekend
Sursa foto: Foto: Intact Images
03 Iun 2011   •   08:55
Rupere de nori în mai multe oraşe din ţară, inclusiv în Capitală, la puţin timp după ce meteorologii au emis o avertizare de furtună. Ploaia torenţială a dus la umplerea canalizărilor şi revărsarea apelor pe străzi. Vântul puternic a rupt mai mulţi copaci, iar turla unei biserici a luat foc după ce a fost lovită de fulger.

O ploaie care nu a durat mai mult de câteva minute a inundat mai multe străzi din Galaţi, iar circulaţia maşinilor s-a desfăşurat cu dificultate.

La Câmpina, sistemul de canalizare nu a mai făcut faţă ploii torenţiale, iar apa s-a revărsat pe străzi.

Şi în Tulcea ploaia torenţială a umplut canalizarea oraşului. Unii, mai ghinionişti, au rămas cu maşinile în mijlocul străzii, fiind nevoie de ajutorul trecatorilor ca să iasă la mal.

Turla bisericii din comuna dâmboviţeană Pietroşita a luat foc, joi seară, după ce, potrivit localnicilor, a fost lovită de un fulger, în timpul unei furtuni.

În Deva, furtuna a doborât mai mulţi copaci si au avariat acoperişul unui bloc din Hunedoara. Unul dintre arborii frânţi s-a prăvălit chiar peste o maşină aflată în trafic.

Rupere de nori a fost şi la Iaşi, unele artere din municipiu s-au transformat în adevarate capcane pentru soferi.
 


PROGNOZA meteoplus.ro.

Dacă aţi suprins fenomene meteorologice deosebite, trimiteţi imaginile la adresa de e-mail site@antena3.ro sau încărcaţi-le pe www.videonews.ro.


 

 

×
Subiecte în articol: furtuna
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close