Antena 3 CNN Actualitate Furtunile fac ravagii în Arad şi Bistriţa Năsăud: o comună inundată şi trafic feroviar blocat pe valea Mureşului (VIDEO)

Furtunile fac ravagii în Arad şi Bistriţa Năsăud: o comună inundată şi trafic feroviar blocat pe valea Mureşului (VIDEO)

Furtunile fac ravagii în Arad şi Bistriţa Năsăud: o comună inundată şi trafic feroviar blocat pe valea Mureşului (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
07 Aug 2010   •   10:08

Vremea face din nou probleme.  Avertizarea cod galben, valabilă pentru 17 judeţe din vestul ţării, rămâne valabilă până sâmbătă seară la ora 20.00. Furtunile au creat deja probleme serioase în Arad şi Bistriţa Năsăud.

A turnat cu găleata la Brăduleţ, judeţul Argeş, unde au căzut peste 170 de litri, iar oamenii s-au trezit cu apa până la geam.

Torenţii au doborât copaci şi au distrus mai multe maşini.

Mulţi dintre săteni şi-au văzut cam tot ce aveau prin case, plutind pe ape.

Valoarea pagubelor nu se cunoaşte deocamdată:

Şi în Arad, apele au făcut prăpăd.

Circulaţia pe DN 7, care leagă Nădlacul de Deva s-a desfăşurat cu dificultate, după ce vântul a smuls copaci din rădăcină şi i-a adus pe şosea.

La Lipova, mai multe străzi au fost inundate 

Vijelia a blocat şi traficul feroviar. Trenul internaţional Bucureşti - Budapesta a stat în câmp trei ore, pe valea Mureşului, după ce calea ferată a fost acoperită de aluviuni pe o distanţă de câteva zeci de metri.



Antena 3

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close