Antena 3 CNN Actualitate Furtunile fac ravagii în ţară. Sute de case au fost inundate

Furtunile fac ravagii în ţară. Sute de case au fost inundate

Furtunile fac ravagii în ţară. Sute de case au fost inundate
15 Mai 2014   •   09:02

Avertizările meteorologilor s-au adeverit. Sute de case au fost inundate în mai multe zone din ţară, iar zeci de copaci au fost rupţi de vântul puternic.

Cele mai mari probleme au fost în Timişoara, unde străzile au fost inundate, iar în Capitală, mai mulţi copaci rupţi de vânt au căzut peste autoturisme.

Codul galben de ploi şi vijelii rămâne în vigoare până diseară, la ora 18.00.


Apele au măturat mai multe localităţi din judeţul Olt. La Osica de Jos, 38 de gospodării au fost inundate, iar zeci de animale au murit înecate.

În Timişoara, în câteva ore au căzut aproape 20 de litri de apă pe metru pătrat. Străzile s-au transformat în canale navigabile şi mulţi şoferi au rămas blocaţi în mijlocul drumului.

În Buzău, vântul puternic a scos din rădăcini un castan şi l-a trântit peste un autoturism. Proprietarul abia coborîse din maşină.

Şi bucureştenii au avut de suferit din cauza ploii şi a furtunii. O grădiniţă a fost inundată şi patru maşini au fost avariate de copacii căzuţi.

Tot din cauza ploii, dar şi a carosabilului umed, un bărbat din Reşiţa a fost la un pas să-şi piardă viaţa după ce s-a răsturnat cu maşina. A scăpat cu câteva julituri, dar medicii l-au dus la spital pentru investigaţii.

×
Subiecte în articol: furtuna inundatii inundatii romania
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close