Furtunile şi ploile torenţiale, în imagini: Vedeţi prin ce-au trecut locuitorii zonelor afectate (VIDEO)

07 Aug 2009   •   10:09
Furtunile şi ploile torenţiale, în imagini: Vedeţi prin ce-au trecut locuitorii zonelor afectate (VIDEO) Ploi

Mai multe zone din ţară au fost lovite, joi seară, de ploi torenţiale şi furtuni puternice. Copacii doborâţi, casele inundate şi drumurile blocate le-au dat mari bătăi de cap atât autorităţilor, cât şi celor care locuiesc în oraşele afectate.

Pe marile artere s-au creat ambuteiaje, iar nervii şoferilor au fost puşi la grea încercare.

Furtuna puternică a lăsat fără curent electric unele zone. Mai multe autoturisme au fost distruse de copacii căzuţi. Iar sistemul de canalizare nu a făcut faţă tonelor de apă, astfel că zeci de străzi şi locuinţe au fost inundate.

Probleme au fost şi în Bucureşti, deşi capitala nu era vizată de Codul Galben emis de meteorologi. Locuitorii din zona bulevardului Regina Elisabeta, spre exemplu, şi-au petrecut noaptea scoţând apa din imobile.

În tot acest timp, pe adresa de mail a redacţiei, [email protected], respectiv pe site-ul www.videonews.ro, zeci de utilizatori ne-au trimis imagini inedite, care surprind haosul creat.

Iată câteva dintre imaginile primite:

BUCUREŞTI:

Bulevardul Camil Ressu:Strada Liveni
Strada Apusului:Nu doar străzile şi locuinţele au fost devastate de inundaţii. Din cauza apei, o bucată din tavanul unui magazin din incinta Plaza Romania a căzut. Incidentul s-a petrecut la parterul magazinului, la intrarea principală într-un loc unde se aflau două angajate.

Un utilizator al site-ului videonews.ro ne-a trimis câteva imagini în care se observă cum, prin locul rămas gol, apa de ploaie intră în magazin, inundând parterul:Cartierul Militari:Cartierul Tineretului:Calea Văcăreşti:ROMÂNIA

LupeniAutostrada Bucureşti-Piteşti
Dacă aţi surprins imagini cu furtuna le puteţi trimite pe adresa [email protected] sau încărca pe www.videonews.ro.

Antena3.ro


Parteneri
x close