Antena 3 CNN Actualitate Marian Mexicanu: Poate muzicanţii noştri nu sunt aşa atenţi cu sănătatea lor şi acesta este un factor principal

Marian Mexicanu: Poate muzicanţii noştri nu sunt aşa atenţi cu sănătatea lor şi acesta este un factor principal

Reputatul instrumentist Marian Mexicanu a reacţionat, vineri, după ce ştirea privind decesul interpretei Gabi Luncă a fost difuzată de Antena 3.

Marian Mexicanu: Poate muzicanţii noştri nu sunt aşa atenţi cu sănătatea lor şi acesta este un factor principal
de Georgiana Adam    |    03 Apr 2021   •   00:40

Marian Mexicanu: Aş vrea să-l rog pe Dumnezeu să ne mai lase un pic pe pământ

Mexicanu, care a avut colaborări cu alţi doi iluştri răpuşi în ultimele zile de COVID, Cornelia Catanga şi Nelu Ploieşteanu, consideră că artiştii ar trebui să acorde o atenţie sporită sănătăţii lor.

"Am să folosescu un cuvânt din popor: rămân prost! Mă uit la cer şi spun: aş vrea să-l rog pe Dumnezeu să ne mai lase un pic pe acest pământ.

Prea repede se duc, în special artiştii. Prea repede mor oamenii. Am fost un apropiat, mai bine de 30 de ani, al acestei minunate familii... M-a iubit doamna Gabi Luncă la fel ca pe propriul copil. Transmit condoleanţe familiei. Cred că sunt zdruncinaţi de această veste...

Refuz să cred că în urmă cu câteva minute vorbeam de Nea Nelu (Nelu Ploieşteanu, decedat vineri dimineaţa, n.r.) şi acum vorbim de tanti Gabi Luncă.

Nu ştiu ce să mai zic despre ce se întâmplă în lumea asta, despre acest virus, de faptul că poate, aşa cum spunea Mădălin Voicu, muzicanţii noştri nu sunt atât de atenţi cu sănătatea lor şi nu merg la doctor, şi asta este un factor principal.

Nu neapărat ca muzicant, dar ca om, în general, trebuie să mergi să îţi faci analizele", a spus instrumentistul la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Marian Mexicanu Show Blitz Gabi Luncă
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close