Antena 3 CNN Actualitate Gabriel Mutu, primarul sectorului 6, neagă bătaia din sediul Primăriei. „Am avut o discuție puțin mai aprinsă”

Gabriel Mutu, primarul sectorului 6, neagă bătaia din sediul Primăriei. „Am avut o discuție puțin mai aprinsă”

Gabriel Mutu, primarul sectorului 6, neagă bătaia din sediul Primăriei. „Am avut o discuție puțin mai aprinsă”
Sursa foto: foto- Facebook
31 Ian 2019   •   13:56

Primarul sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, a fost acuzat că l-a lovit pe domnul Aurelian Bădulescu cu o sticlă. 

„Ideea stă în felul următor.. noi am avut o discuție puțin mai aprinsă pe subiectul dezbătut la începutul ședinței de Consiliu General. S-a ridicat tonul de ambele părți. Ce e foarte important e că colegii noștri din Consiliul General, membri ai PSD, fuseseră cumva dezinformați vizavi de anumite proceduri care trebuiau parcurse.

Domnul Bădulescu este mai exploziv, dar nici eu nu pot să tac din gură în momentul în care cineva mă jignește. În final, lucrurile au revenit într-o notă a normalității și am finalizat discuția pe subiectul respecitv. Îmi pare rău că a trebuit să discutăm cu voce tare, dar se pare că e singura soluție pentru anumiți colegi ca să înțeleagă ce hotărăște partidul”.

Citiți și Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu și șeful PSD București, Gabriel Mutu, s-ar fi bătut în Primăria Capitalei

„Domnul Bădulescu, dacă ar fi primit o sticlă, cum spune domnul Pavel, probabil ar fi reacționat la fel. Haideți să nu ducem în derizoriu discuția”, a spus Gabriel Mutu la Antena 3. 

Citiți și Marius Pavel, consilier general PSD, detalii despre bătaia de la Primărie: „Domnul viceprimar a fost lovit cu o sticlă de apă”

 


 

×
Subiecte în articol: primarul
Parteneri
Jandarmeriţa prinsă cu droguri în poşetă s-a întors la muncă
x close