Antena 3 CNN Actualitate Gabriel Oprea: 11.000 de poliţişti vor acţiona la nivel naţional pentru perioada sărbătorilor pascale

Gabriel Oprea: 11.000 de poliţişti vor acţiona la nivel naţional pentru perioada sărbătorilor pascale

Gabriel Oprea: 11.000 de poliţişti vor acţiona la nivel naţional pentru perioada sărbătorilor pascale
Sursa foto: Foto: VideoNews
09 Apr 2015   •   09:17
Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a anunţat, joi, de la sediul MAI, măsurile luate de minister pentru perioada sărbătorilor pascale. 
 
Astfel, Oprea a explicat că vor fi mobilizaţi peste 11.000 de poliţişti în plus faţă de dispozitivil curent, pentru a asigura prevenirea şi combaterea oricăror evenimente neplăcute.
 
"Aproape 11.000 de poliţişti vor acţiona la nivel naţional în mod suplimentar, faţă de dispozitivul curent, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranţa populaţiei. De asemenea, în stradă vor fi 1.800 de poliţişti rutieri, sprijiniţi de 6.800 de poliţişti de ordine publică. Ne aşteptăm ca, de mâine, valorile de trafic să crească în mod semnificativ."
 
De asemenea, Oprea a explicat că vor fi detaşate 415 radare, pentru monitorizarea şi prevenirea unor posibile probleme în traficul rutier.
 
"Poliţia Româna vă avea în teren 415 radare, pentru a-i descuraja şi sancţiona pe cei care pun în pericol siguranţa în trafic. În aceste zile, în parteneriat cu poliţiştii din Ungaria şi Bulgaria vor avea loc acţiuni în oglindă de monitorizarea traficului rutier, pe drumurile care fac legătură cu punctele de trecere a frontierei."
 
În plus, un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie va supraveghea traficul rutier, pentru a asista misiunea poliţiei rutiere. 
 

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close